Jalkapallo

Reims-PSG: Messin debyytin aika?

29.8.2021. Lionel Messin kauan odotetun debyytin aika on todennäköisesti sunnuntai-iltana, kun PSG matkaa Reimsin vieraaksi. Tähtipelaajia vilisevä sarjakärki kaatanee tulevassa ottelussa Reimsin on Messi mukana tai ei. Lue Broidin ennakko alta ja nappaa lisäjännitystä Ligue 1:n neljännen kierroksen päätösotteluun.

Ennakko: Reims – PSG

Kotijoukkue Reimsille alkanut kausi on neljäs peräkkäinen Ranskan korkeimmalla sarjatasolla. Reims on nousunsa jälkeen esiintynyt sarjassa pirteästi ollen kaudella 2018-19 kahdeksas ja kaudella 2019-20 jopa viides. Viime kaudella seura sijoittui sijalle 14 säilyen sarjassa kahden pisteen turvin. Reims menetti tälle kaudelle viime kaudella 14 maalia tehneen Boulaye Dian, joka siirtyi Espanjaan Villarrealiin hulppealla 12 miljoonalla eurolla.

Reims on aloittanut kautensa kolmella peräkkäisellä tasapelillä, joka oikeuttaa sarjasijoitukseen 12. Reimsin kotistadion Stade Auguste-Delaune tulee olemaan tulevassa ottelussa loppuunmyyty, sillä Messin siirron myötä stadionin viimeiset kuusi tuhatta paikkaa myytiin loppuun muutamassa tunnissa.

PSG:n alkukauden pelilliset suoritukset ovat toistaiseksi olleet vain sivuseikka seuran ollessa jatkuvasti mukana siirtohuhuissa. Uusin nimi siirtohuhuissa on ollut joukkueen teinitähti Kylian Mbappe, joka lähteiden mukaan haluaa pois PSG:stä kohti uusia haasteita. Tämä kuulostaa monen korvaan oudolta Messin liityttyä joukkueeseen.

PSG on aloittanut kautensa kolmen ottelun voittoputkella maalierolla 10-5. PSG:n tekemät 10 maalia ovat kuitenkin jakautuneet tasaisesti, sillä joukkueen paras maalintekijä on ollut toistaiseksi Mauro Icardi kahdella maalilla. Reims ja PSG kohtasivat Ranskan pääsarjassa viime kaudella kahdesti. PSG voitti molemmat kohtaamiset suvereenisti maalierolla 6-0.

Tulevassa ottelussa kaikki otsikot vie Messi huolimatta siitä, pelaako hän vai ei. PSG:n kannalta tulevan ottelun tulos on selkeä voitto on kentällä joukkueesta ketä tahansa. On kuitenkin muistettava, että joukkueen laajuus on valtavaa ja vertautuu mihin tahansa muuhun Euroopan kärkiseuraan. Sunnuntaina tehdään mahdollisesti historiaa, kun Messi edustaa Euroopassa jotain muuta seuraa kuin Barcelonaa ja pariisilaisten vierasvoitto vain kruunaisi tätä ainutlaatuista tapahtumaa.


Leo-Leijona jo testattu? Katso muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja