Jalkapallo

Huuhkajat kohtaa Romanian olympiastadionilla

22.9.2022. Seuraavat kaksi viikkoa jalkapallomaailmassa mennään maaotteluiden parissa. Suomi pelaa perjantaina maajoukkueikkunan ensimmäisen ottelunsa Romaniaa vastaan. Lue ennakko alta ja poimi huipputarjous Suomen kotivoitolle!

Kaksikymppiä Suomelle tuo 9O euroa

  1. Avaa pelitili Mobilebetille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 4O euroa pelirahaa
  3. Lyö 4O euroa Suomen voitolle kertoimella 2.25*
  4. Jos Suomi voittaa, sinä voitat 9O euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Suomi – Romania

Suomen osalta Nations League alkoi kesällä neljällä ottelulla. Kotona Huuhkajat voitti Montenegron sekä pelasi Bosnia ja Hertsegovinan kanssa tasan. Kesän maaottelut päättyivät kahteen peräkkäiseen vierastappioon Romaniaa ja Bosniaa vastaan. Romania voitti Suomen joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa maalein 1-0. 

B-liigan kolmatta lohkoa Bosnia johtaa neljän ottelun jälkeen kahdeksalla pisteellä. Montenegro on lohkossa toisena seitsemällä pisteellä ja Suomi on kolmantena neljällä pisteellä. Romania pitää perää Suomea vastaan hankituilla kolmella pisteellä. Jokaisella joukkueella on enää kaksi ottelua jäljellä, joten Suomen lohkovoitto ei ole enää omissa käsissään ja vaatii paljon onnea.

Huuhkajien edellisestä ottelusta on yli kolme kuukautta. Kesällä alkanut sukupolvenvaihdos ottaa seuraavia askeliaan syksyn otteluissa. Huuhkajat kärsii paljon poissaoloista, kun muuan muassa Sauli Väisänen, Robin Lod ja Robert Taylor joutuvat jättämään kaksi seuraavaa ottelua väliin. Poissaoloista johtuen joukkueessa debytoivat Viljami Sinisalo, Arttu Hoskonen, Diogo Tomas ja Oliver Antman. Lisäksi Jukka Raitala ilmoitti hiljattain päättävänsä maajoukkueuransa. 

Huuhkajista monella pelaajalla on takana hankala kauden aloitus. Lukas Hradeckylla ja hänen seurajoukkueellaan Leverkusenilla on alla yksi seurahistorian surkeimmista starteista. Keskikentän moottori Glen Kamara on jäänyt seurajoukkueessaan Rangersissa harmittavan vähälle vastuulle uuden päävalmentajan alaisuudessa. Teemu Pukki ei mahtunut loukkaantumisen jälkeen Norwichin avaukseen, mutta viimeiseen kolmeen otteluun maajoukkueen ykköspyssy on onneksi tehnyt kolme maalia. Joel Pohjanpalo siirtyi elokuussa italialaisseura Veneziaan, jossa vastuuta on tullut hyvin joskin vielä ilman maaleja.

Romanialla viimeisimmät maaottelut ovat menneet huonosti. Kesällä Romania voitti neljästä ottelustaan vain yhden karulla maalierolla 1-6. Viimeisestä kuudesta maaottelustaan Romania on hävinnyt neljä, voittanut yhden ja pelannut yhden tasan. Suomea vastaan kesäkuussa Romania oli vastahyökkäyksissään vaarallinen, kun taas Huuhkajat olivat omissa maalipaikoissaan tehottomia.

Broidi


Kaksikymppiä Suomelle tuo 9O euroa

  1. Avaa pelitili Mobilebetille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 4O euroa pelirahaa
  3. Lyö 4O euroa Suomen voitolle kertoimella 2.25
  4. Jos Suomi voittaa, sinä voitat 9O euroa!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja