Jalkapallo

Manchester United selvä suosikki sunnuntaina

27.8.2021. Valioliigan kolmas pelikierros päätetään Molineux Stadionille, jossa kotijoukkue Wolves kohtaa kautensa ryminällä aloittaneen Manchester Unitedin. Wolvesille kausi on ollut surullista taaperrusta, johon tuskin tulee muutosta vielä tulevana viikonloppuna. Lue ennakko alta ja nappaa lisäjännitystä otteluun!

Nappaa 25 euron riskitön veto ilman kierrätystä

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta 25 euroa
  3. Veikkaa Wolves-Man United-ottelua (minimikerroin 2.OO)
  4. Jos vetosi häviää, saat panoksesi takaisin ilman kierrätysehtoja!

Ennakko: Wolverhampton – Manchester United

Wolves koki ison muutoksen kauden alla, kun sen monivuotinen päävalmentaja Nuno Espirito Santo lähti Tottenhamiin. Pelaajisto pysyi pääosin samana poikkeuksena uusi maalivahti Jose Sa, joka tuli seuraan Rui Patricion lähdettyä AS Romaan. Wolves nousi Valioliigaan kaudeksi 2018-19, jolloin se säväytti päätymällä sarjassa sijalle seitsemän. Tätä seuranneella kaudella se toisti sijoituksen seitsemän, mutta viime kaudella nousussa ollut seura otti takapakkia ollen sarjassa vasta kolmastoista.

Nunon alaisuudessa Wolves haastoi jatkuvasti isompiaan, mutta nyt seuran tila on kaukana tästä. Valioliigassa kahden pelatun ottelun jälkeen Wolves on sekä ilman pisteitä että tehtyä maalia. Ensimmäisellä kierroksella se hävisi Leicesterille 1-0 ja toisella Tottenhamille samoin lukemin. 

Kautensa 5-1-voitolla aloittanut Manchester United otti takapakkia viime viikonloppuna jäämällä 1-1-tasatulokseen Southamptonin vieraana. Ottelussa United ei onnistunut toisella puoliajalla tekemään maalia lukuisista tekopaikoista huolimatta. Se kärsi ottelussa luovuuden puutteesta, johon vaikutti Nemanja Maticin sekä Fredin oleminen joukkueen avauskokoonpanossa. Paljon kehutut Paul Pogba ja Bruno Fernandes olivat yhtäkkiä tavallisia kuolevaisia, kun pallo ei päätynyt heidän jalkaansa halutulla nopeudella ja varmuudella.

Kautensa vakuuttavasti punapaidoissa aloittanut Mason Greenwood ansaitsee maininnan alkukauden onnistujana. Molempijalkainen hyökkääjä on tehnyt nyt maalin molempiin kauden otteluihin ja esiintynyt muutenkin erittäin pirteästi. 40 miljoonalla eurolla seuraan siirtyneen Raphael Varanen debyyttiä odotetaan Manchesterissä malttamattomana. Nähdäänkö entinen Real Madridin huippupuolustaja sunnuntaina Valioliigakentillä?

Asetelma sunnuntaille on selkeä. Manchester United on ottelun ennakkosuosikki, sillä se omaa paremman sekä leveämmän hyökkäysosaston verrattuna Wolvesin vastaavaan. Unitedille viime viikonlopun tulos oli työtapaturma, joka tuskin tulee tulevassa ottelussa toistumaan. Wolvesin vaikeudet ovat juuri nyt niin isoja, että niitä ei noin vain korjata varsinkaan yhtä sarjan parasta joukkuetta vastaan.


Lisäjännitystä matsiin?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja