Jalkapallo

Jatkuuko Arsenalin kurimus Manchester Cityä vastaan?

26.8.2021. Valioliigan kolmas kierros käynnistyy lauantaina Manchester Cityn kotiottelulla Arsenalia vastaan. City pesi kasvonsa viime viikonloppuna, kun taas Arsenal hävisi toisen ottelun putkeen Chelsea vastaan. Lue Broidin ennakko otteluun alta ja hyödynnä huipputarjous!

Nappaa 25 euron riskitön veto ilman kierrätystä

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta 25 euroa
  3. Veikkaa Man City-Arsenal-ottelua (minimikerroin 2.OO)
  4. Jos vetosi häviää, saat panoksesi takaisin ilman kierrätysehtoja!

Ennakko: Man City – Arsenal

Manchesterin sininen puoli velloo edelleen siirtohuhuissa. Viimeisin käänne tuli ilmi hiljattain, kun Cristiano Ronaldo yhdistettiin Pep Guardiolan Cityyn. Toistaiseksi vielä ilman Harry Kanea ja Ronaldoa pelaava City murskasi Teemu Pukin Norwichin viime viikonloppuna lukemin 5-0. Kotijoukkue ei antanut sarjanousijalle palaakaan jättäen sen ilman maalia kohden suuntautunutta laukausta.

Ottelusta noteerattavia suorituksia olivat Jack Grealishin ensimmäinen maali uudessa seurassa sekä Gabriel Jesusin esityö kolmeen kotijoukkueen maaliin. Ottelu palautti seuraan itseluottamuksen avauskierroksella kärsityn tappion jälkeen ja se lupaa hyvää kohti tulevaa ottelua.

Arsenalin kurimus Valioliigassa jatkui viime viikonloppuna Chelsean kuritettua seuraa lukemin 2-0. Ottelussa Chelsean uusi hankinta Romelu Lukaku piti Arsenalin puolustusta pilkkanaan ollen mukana tekemässä molempia osumia. Valioliigassa tappio oli joukkueelle toinen peräkkäinen kun se hävisi avauskierroksella Brentfordille lukemin 2-0. Välähdystä paremmasta on viime päivinä tuonut Martin Odegaardin saapuminen seuraan 35 miljoonan siirtosummalla sekä 0-6-voitto West Bromwichista keskiviikkoiltana EFL Cupissa.

Odegaard oli joukkueessa lainalla jo viime kaudella ja muodostaa ennakkoon loistavan tutkaparin loukkaantumisesta palanneen kapteenin Pierre-Emerick Aubameyangin kanssa. Arsenal on kärsinyt poissaoloista kauden ensimmäisissä otteluissa, mutta nyt Odegaardin ja Aubameyangin lisäksi kokoonpanoon on palannut myös Alexandre Lacazette

Arsenalin positiivisista uutisista huolimatta se lähtee tulevaan otteluun suurena altavastaajana. Sen puolustus on todella haavoittuvainen poissaoloista johtuen, mikä ei lupaa hyvää Cityn hyökkäyskalustoa vastaan. City tulee lyömään Arsenalin samanlaiseen mankeliin kuin Norwichin sillä erotuksella, että sen tulee olla huolellinen Arsenalin vastahyökkäysten kanssa, jotka tulevat olemaan vaarallisempia kuin Norwichilla. Arsenal sai onnistumisia viikolla EFL Cupissa, mutta kaksikolta Odegaard-Aubameyang vaaditaan melkoisia taikoja, jotta yksikin piste matkaisi joukkueen mukana takaisin Lontooseen.


Lisäjännitystä matsiin?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja