Jalkapallo

Messitön Barcelona suosikkina Bilbaoon

19.8.2021. FC Barcelonan aikakausi ilman Messiä alkoi viime viikonloppuna vakuuttavalla 4-2-kotivoitolla Real Sociedadista. Myös seuraava haastaja löytyy Baskimaalta, kun Athletic Bilbao isännöi Blaugranaa lauantaina myöhäisillan ottelussa. Lue ennakko alta ja hyödynnä korotettu kerroin Barcelonan voitolle!

Vitonen Barçan voitolle tuo viisikymppiä

Broidi ja 888sport tarjoavat huippukertoimen Barcelonan voitolle. Näin nappaat tarjouksen:

  1. Avaa pelitili 888sportille
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Veikkaa Barcelonan voittoa 5 euron panoksella
  4. Jos Barça voittaa, sinä voitat 5O euroa!

Ennakko: Athletic Bilbao – FC Barcelona

La Ligan outolintu Athletic Bilbao oli viime kaudella sarjan kymmenes voittaen Espanjan Super Cupin ja ollen Copa del Reyn finaalissa. Seuran pelaajisto ei tunnetusti ole juurikaan muuttunut edellisvuodesta ja se lähtee jälleen taisteluun suurseuroja vastaan pelkillä baskimaalaistaustaisilla pelaajilla.

Bilbao aloitti pääsarjakautensa maanantaina 0-0-tasapelillä Elchen vieraana. Bilbao ja Barcelona kohtasivat toisensa viime kaudella yhteensä neljä kertaa, joista Bilbao onnistui voittamaan yhden. Bilbaon tunnetuin pelaaja on seuran 27-vuotias hyökkääjä Inaki Williams

FC Barcelona aloitti oman kautensa yli kaikkien odotusten voittamalla Real Sociedadin vajaalla Camp Noulla lukemin 4-2. Isoista muutoksista kauden alla kärsineen Barcelonan hyökkäyspelaaminen oli kauden avauksessa yllättävän terävää ja vaarallista. Barcelonaan täksi kaudeksi siirtynyt Memphis Depay oli heti ensimmäisessä ottelussaan todella hyvä ja Tanskan maajoukkuepelaaja Martin Braithwaite komppasi vieressä tehden kaksi täysosumaa. Barcelona oli Sociedadia vastaan suvereeni aina 85. minuutille asti, jolloin Mikel Oyarzabal toi joukkueensa vapaapotkusta maalin päähän. Lisäajalla Sergi Roberto kuitenkin naulasi kotijoukkueelle neljännen maalin, joka toi seuralle kauden ensimmäiset kolme pistettä.

Barcelona kärsii vielä alkukaudesta useista loukkaantumisista, kun sivussa ovat Sergio Aguero, Ousmane Dembele, Ansu Fati ja Marc-Andre ter Stegen. Viime viikonloppuna nykyinen kokoonpano kuitenkin todisti sen, kuinka kovasta joukkueesta todellisuudessa on kyse ilman Messiä.

Barcelona lähtee tulevaan kamppailuun oikeutetusti ennakkosuosikkina viime viikonlopun jäljiltä. Sen kokonaisvaltainen pelaaminen vakuutti monet, kun taas Bilbaon kone tuntuu vielä yskähtelevän alkukaudesta. Pallonhallintaan pelaamisensa perustava Barcelona tulee ottamaan lauantaina vieraissa ottelun hallintaansa ja Bilbaon puolustuksella tulee olemaan vaikea tehtävä pitää Depayn sekä Antoine Griezmannin kaltaiset pelimiehet poissa maalipaikoilta.


Lisäjännitystä otteluun?

888sport jo testattu? Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja