Jääkiekko

Kärpät suosikkina tiistain Tappara-otteluun

29.3.2021. Liigassa taistellaan tiukasti pudotuspelipaikoista. Tiistai-iltana pelataan viidellä paikkakunnalla. Raksilassa kohtaavat sarjanelonen Kärpät ja kahdeksanneksi valahtanut Tappara. Lukaise ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous illan otteluihin!

Nappaa viidenkympin ilmaisveto – ei kierrätystä

Broidi ja Casumo tarjoavat lisäjännitystä illan kierrokselle. Näin lunastat viidenkympin ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja:

  1. Siirry Casumolle ja avaa pelitili tästä linkistä
  2. Lyö vähintään 25 euron veto Liigaan minimikertoimella 1.6O
  3. Kävi vedossasi miten tahansa, saat palkinnoksi 5O euron ilmaisvedon!

Kärpät – Tappara

Kärpät on runkkosarjassa neljäntenä ja taisteleekin tiukasti kotiedusta tulevaan puolivälieräsarjaan. Joukkueen pelasi loistavan helmikuun, mutta maaliskuussa tulokset ovat ailahdelleet enemmän. Tästä tuoreena todisteena on perjantain 4-2-tappio sarjajumbo JYPille. Viidestä viimeisestä ottelusta oululaiset ovat kuitenkin voittaneet kolme.

Tapparan leirissä ei sen sijaan hymyilytä vähääkään. Kirvesrinnat ovat hävinneet kolme ottelua putkeen, ja lisäksi mediassa on pyöritelty ulkourheilullisia seikkoja yllin kyllin. Viimeisestä seitsemästä ottelusta joukkue on voittanut vain yhden.

Tilanne runkosarjassa on kuitenkin edelleen hyvin tasainen, sillä kahdeksantena majaileva Tappara on vain kahden pisteen päässä Kärpistä. Toki oululaisilla on kaksi ottelua vähemmän pelattuna. Tiistai-illan taisteluparin väliin mahtuu lisäksi Ilves, KalPa ja Pelicans.

Tiistain muut ottelut:

HPK – TPS
Lukko – JYP
Pelicans – KalPa
Ässät – Jukurit

Miten uskot tiistai-illan otteluissa käyvän? Lämää vedot sisään Casumolla ja nappaa viidenkympin ilmaisveto yllä olevasta linkistä!


Casumo jo testattu? Tsekkaa kaikki huipputarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja