Jalkapallo

Argentiina hakee lohkovoittoa Puolan kustannuksella

29.11.2022. Kiharainen C-lohko pelataan päätökseen keskiviikkona. Illan huippuottelussa kohtaavat mestarisuosikki Argentiina ja Puola. Osuuko Messi jo seitsemännessä pelissä putkeen? Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous Argentiinan voitolle!

Jättikerroin 3O.OO Argentiinan voitolle

  1. Avaa pelitili Mobilebetille
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Lyö 1 euro Argentiinan voitolle (normaali kerroin 1.5O)
  4. Jos Argentiina voittaa, saat 3O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Ilmaisveto siirretään pelitilillesi 72h kuluessa ottelun päättymisestä.


Ennakko: Puola – Argentiina

Puola ja Argentiina ovat marssimassa lohkosta jatkoon kahden kierroksen jälkeen. Puola johtaa lohkoa neljällä pisteellä ja Argentiina on toisena kolmella pisteellä. Saudi-Arabia on lohkossa kolmantena kolmella pisteellä ja Meksiko pitää perää yhdellä pisteellä.

Tiukassa lohkossa kaikki on siis vielä mahdollista. Tasapisteissä ensimmäisenä ratkaisee maaliero ja toisena tehdyt maalit. Vasta tämän jälkeen tarkkailuun otetaan keskinäiset ottelut.

Puola ei ole vakuuttanut lohkon ykköspaikasta huolimatta. Puola aloitti turnauksen maalittomalla tasapelillä Meksikoa vastaan. Kyseisessä ottelussa Robert Lewandowski epäonnistui rangaistuspotkussa. Puola avasi maalihanat toisessa ottelussa Saudi-Arabiaa vastaan. Puola voitti toisen ottelunsa maalein 2-0 Piotr Zielinskin ja Lewandowskin osumilla. Lisäksi Wojciech Szczesny torjui Salem Al Dawsarin yrityksen rangaistuspotkusta. Puola ei ole vakuuttanut hyökkäyssuuntaan, mutta menestyksen takeena on ollut vahva puolustuspelaaminen. 

Argentiinan turnaus alkoi shokkitappiolla Saudi-Arabiaa vastaan. 2-1-tappion jälkeen Argentiina kokosi rivit ja voitti toisessa ottelussa Meksikon maalein 2-0. Argentiinan toinen ottelu oli vaisu jälkimmäiseen puoliaikaan saakka, mutta Lionel Messi vapautti joukkueen turnauksen toisella maalillaan 64. peliminuutilla. Toisen maalin iski aivan ottelun lopussa vaihtopelaaja Enzo Fernandez. Argentiinan hyökkäyspelaaminen on ollut vaisua kolmen puoliajan ajan, mutta komeat yksilösuoritukset venyttivät joukkueen kohtalon kolmannelle kierrokselle. Messi on ollut turnauksessa mukana joukkueen jokaisessa maalissa kahdella syötöllä ja yhdellä maaliin johtaneella syötöllä.

Argentiina ottaa tulevassa ottelussa pallonhallinnan itselleen. Kahdessa ensimmäisessä ottelussa se on pitänyt palloa keskimäärin 63,5 %. Puola tyytyy puolustamaan ja iskemään terävästi vastaan Lewandowskin sekä Zielinskin kautta.

Puola ja Argentiina ovat kohdanneet historian saatossa kolme kertaa. Puola on vienyt kohtaamisista kaksi ja viimeisimmän vuonna 2011 maa voitti maalein 2-1.

Broidi


Muita aiheeseen liittyviä juttuja