Jalkapallo

Espanja suursuosikkina päätösotteluun Japania vastaan

30.11.2022. E-lohkon viimeiset ottelut pelataan torstaina, ja jatkoon menijät ovat täysin auki. Saksa kohtaa Costa Rican ja lohkon piikkipaikasta kilpailun käyvät Espanja ja Japani. Lue ennakko ja nappaa huipputarjous Espanjan voitolle!

Jättikerroin 3O.OO Espanjan voitolle

  1. Avaa pelitili Mobilebetille
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Lyö 1 euro Espanjan voitolle (normaali kerroin 1.39)
  4. Jos Espanja voittaa, saat 3O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Ilmaisveto siirretään pelitilillesi 72h kuluessa ottelun päättymisestä.


Ennakko: Japani – Espanja

E-lohkosta kahden kierroksen jälkeen jatkoon ovat menossa Espanja ja Japani. Espanja on lohkon kärjessä neljällä pisteellä ja Japani tulee perässä kolmella pisteellä. Costa Rica on kolmantena kolmella pisteellä ja Saksa pitää perää yhdellä pisteellä. Espanja ja Japani kamppailevat ennakkoon lohkovoitosta, kun taas Saksa pyrkii kahden parhaan joukkoon voitolla Costa Ricasta.

Japani aloitti turnauksen iloisesti yllätysvoitolla Saksasta. Saksa dominoi ottelun ensimmäistä puoliaikaa, mutta Japani tuli takaa-ajoasemasta 2-1-voittoon Ritsu Doanin ja Takuma Asanon maaleilla. Joukkueen taival otti takapakkia toisessa ottelussa Costa Ricaa vastaan. Japani hallitsi ottelua ja piti palloa 57 %. Japani ei kuitenkaan ole pallonhallinnan kautta pelaava joukkue, joten hyökkäyspelaaminen oli erittäin heikkoa. Costa Rica nappasi ottelusta 1-0-voiton ainoasta laukauksestaan kohti maalia. Torstaina Japani pääsee takaisin mukavuusalueelleen, kun se pääsee iskemään terävillä vastahyökkäyksillä Espanjaa vastaan.

Espanjan maaliero kahdesta ensimmäisestä ottelusta on vakuuttava 8-1. Espanja hurmasi jalkapallomaailmaa heti avausottelussa, jossa se kaatoi Costa Rican maalein 7-0. Kyseisessä ottelussa maalinteossa onnistuivat kahdesti Ferran Torres ja kertaalleen Dani Olmo, Marco Asensio, Gavi, Carlos Soler ja Alvaro Morata. Espanja haastettiin turnauksessa ensimmäistä kertaa toisessa ottelussa Saksan toimesta. Saksan korkea prässi aiheutti Espanjalle ongelmia ja ensimmäinen puoliaika päättyi maalittomana. Toisella puoliajalla Morata vei turnauksen toisella maalillaan Espanjan johtoon. Maalin jälkeen joukkue passivoitui ja Saksa tuli lopussa tasoihin Niclas Fullkrugin maalilla. Espanja on pitänyt tässä turnauksessa palloa 73 % ja se hakee maalipaikkansa pitkien hyökkäyksien kautta.

Kumpikin joukkue varmistaa voitolla lohkon piikkipaikan. Tasapelillä tai tappiolla jatkopaikan kohtalo riippuu Saksan ja Costa Rican välisestä ottelusta, johon Saksa lähtee suurena ennakkosuosikkina.

Broidi


Muita aiheeseen liittyviä juttuja