Jalkapallo

Brasilian turnaus jatkuu maanantaina Sveitsiä vastaan

27.11.2022. Jalkapallon MM-kisojen suurin mestarisuosikki Brasilia aloitti turnauksen hienolla voitolla Serbiasta. Jatkuuko voittokulku myös tiivistä Sveitsin nippua vastaan? Lue ennakko ja nappaa lisäjännitystä ilmaisvedolla!

25 euron ilmaisveto – ei kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25e veto MM-kisoihin (minimikerroin 1.8O)
  4. Voitit tai hävisit, saat 25 euron ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja!

Ennakko: Brasilia – Sveitsi

Kisojen G-lohkoa johtavat ensimmäisten otteluiden jälkeen Brasilia ja Sveitsi. Pisteittä ovat toistaiseksi Kamerun ja Serbia. Maanantain ottelu on täten lohkon kärkikamppailu.

Brasilia oli ensimmäisellä kierroksella yksi turnauksen vakuuttavimmista joukkueista. Joukkue oli erittäin vahva molempiin suuntiin ja toisella puoliajalla voiton ratkaisi kahdella maalilla Richarlison. Brasilialla on todella paljon taitoa hyökkäyssuuntaan ja varsinkin laitojen kautta joukkue pystyi luomaan jatkuvasti vaarallisia tilanteita. Samalla Brasilia jätti Serbian vaille mahdollisuuksia.

Ottelun ratkaisi Tottenhamin hyökkääjä Richarlison. Richarlison on ollut maajoukkueessa takuuvarma maalintekijä ja hänen 2-0-maalia kelaillaan vielä monen vuoden päästä. Brasilian hyökkäyksessä riittää leveyttä, mutta huolta aiheuttaa silti Neymarin loukkaantuminen. PSG-tähden nilkka vääntyi toisella puoliajalla ja hän poistui kentältä 79. peliminuutilla. Brasilia tarvitsee Neymaria, jotta mestaruudesta voidaan puhua tosissaan.

Sveitsi otti avausottelussaan voiton Kamerunista. Kamerun laittoi hyvin hanttiin ensimmäisellä puoliajalla, mutta toisella puoliajalla Sveitsi oli selkeästi parempi joukkue. Sveitsin voittoon riitti Breel Embolon maali heti toisen puoliajan alussa. Johtoasemassa Sveitsi pelasi todella vakuuttavasti ilman suurempaa hätää. 

Sveitsin joukkueesta ei löydy supertähtiä, mutta se on todella yhtenäinen ja tiivis paketti vuodesta toiseen. Sveitsi on todella vaikeasti voitettava joukkue, joka taistelee aina viimeiseen saakka.

Avausottelussa iloinen näky oli 31-vuotias Xherdan Shaqiri. Arvokisoissa aina loistanut taituri oli vaarallinen oikealla laidalla ja syötti Embolon voittomaalin. Seurajoukkueessa Shaqirilla on ollut aina vaikeaa, mutta maajoukkueessa hän on kuin kotonaan. Shaqirilta vaaditaan tässäkin turnauksessa tehoja, sillä maalinteko on ollut joukkueen ongelma jo pitkään. Tilanne on tämä suhteen nykyään vähän parempi, mutta hyökkäysosasto ei ole kuitenkaan mitään verrattuna Brasilian vastaavaan.

Broidi


25 euron ilmaisveto – ei kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25e veto MM-kisoihin (minimikerroin 1.8O)
  4. Voitit tai hävisit, saat 25 euron ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja