Jalkapallo

Huuhkajat hakee isoa vierasvoittoa Astanasta

6.9.2023. Suomen EM-karsinnat jatkuvat torstaina klo 17.00 Kazakstania vastaan. Joukkueet ovat tasapisteissä H-lohkon piikkipaikalla, mutta Suomi on ottelussa ennakkosuosikki. Lue ennakko alta ja poimi jättikerroin Huuhkajien voitolle!

Euro Suomen voitolle tuo 3O euroa

  1. Avaa pelitili LynxBetille
  2. Talleta vähintään 1O euroa
  3. Lyö 1 euro Suomen voitolle Kazakstanista normaalilla kertoimella
  4. Jos Suomi voittaa, saat normaalin voiton lisäksi 3O euroa puhtaana käteen!

Ennakko: Kazakstan – Suomi

Markku Kanervan huuhkajamiehistö hyökkää torstaina Astanassa Kazakstanin kimppuun. Ottelu alkaa aikaerosyistä johtuen jo klo 17.00. Suomi lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta helpolla voitto ei varmasti irtoa, sillä Kazakstan on ollut toistaiseksi H-lohkon yllättäjä. Joukkue on kerännyt Huuhkajien tavoin 9 pistettä neljästä ottelusta.

Suomi aloitti karsinnat 3-1-tappiolla Tanskaa vastaan, mutta tämän jälkeen pistetili on karttunut pelkillä voitoilla. Maaliskuun maajoukkueikkunan jälkimmäisessä ottelussa kaatui Pohjois-Irlanti hikisesti 0-1, ja kesäkuussa Huuhkajat juhli Olympistadionilla sekä Slovenian että San Marinon kustannuksella.

Kazakstanin karsintasaldo on identtinen: avausottelussa tuli tukkaan Slovenialta, mutta sen jälkeen vyöllä on kolme voittoa: Tanska kaatui maaliskuussa sensaatiomaisesti 3-2 ja kesäkuussa joukkue haki vieraspisteet San Marinosta ja Pohjois-Irlannista.

Huuhkajat pääsee torstain matsiin lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, sillä vakioavaajista poissa on vain Minnesotassa palloa potkiva Robin Lod. Pitää toki muistaa, että Leedsiin juuri siirtyneen Glen Kamaran pelikunto ei ole paras mahdollinen, mikä enteilee paikkaa vaihtopenkin puolelta.

Yhdysvallloista Huuhkajien matkaan matkannut Teemu Pukki lienee avauksessa torstaina, matkarasituksesta huolimatta. Huippuvireisen Joel Pohjanpalon paikka avaavassa yksitoistikossa pitäisi olla päivän selvä. Samoin kuin edukseen karsinnoissa esiintyneen Oliver Antmanin.

Keskikentän keskustaan ”Rive” käskyttää todennäköisimmin luottomiehensä Rasmus Schüllerin ja Sparta Prahassa loistavan Kaan Kairisen. Kumpikaan edellä mainituista pelaajista ei tule laistamaan puolustusvelvollisuuksista, joten Antman saa keskittyä kazakkien puolustuksen jallittamiseen.

Puolustuslinjaan Broidi veikkailee nelikkoa AlhoIvanovHoskonenUronen. Jos Suomi lähteekin viiden linjalla, noussee karsinnoissa aiemminkin avannut Richard Jensen avaukseen.

Voittamalla torstaina Suomi tarraisi jo tiukasti kiinni EM-kisapaikkaan. Joten YLE TV2 auki klo 17.00 ja sinivalkoinen huivi kaulaan. Oi Suomi on!

Broidi


Euro Suomen voitolle tuo 3O euroa

  1. Avaa pelitili LynxBetille
  2. Talleta vähintään 1O euroa
  3. Lyö 1 euro Suomen voitolle Kazakstanista normaalilla kertoimella
  4. Jos Suomi voittaa, saat normaalin voiton lisäksi 3O euroa puhtaana käteen!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja