Jalkapallo

Futisviikon päättää Juventuksen ja Interin välinen derby

4.11.2022. Sunnuntaina Serie A:ssa pelataan kauden ensimmäinen Derby d’Italia, kun Internazionale matkaa Juven vieraaksi Torinoon. Kumpi joukkue ottaa voitolla askeleen lähemmäs sarjan kärkeä? Lue ennakko alta ja nappaa huipputarjous otteluun!

Poimi 25 euron ilmaisveto – ei kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25e veto otteluun (minimikerroin 1.8O)
  4. Voitit tai hävisit, saat 25 euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Ennakko: Juventus – Inter

Juventus ja Inter aloittivat kauden heikosti, mutta viime viikkoina kumpikin joukkue on piristynyt selvästi. Inter on Serie A:ssa 12 kierroksen jälkeen kuudentena kahdeksan pisteen päässä kärjestä. Juventus on Interin perässä seitsemäntenä kahden pisteen päässä.

Juventuksen syksy Mestarien liigassa on ollut erityisen raskas. Joukkue jäi ulos jatkopeleistä ja lohkovaiheessa he ottivat vain yhden voiton kuudesta ottelusta. Juventuksen matka jatkuu keväällä Eurooppa-liigassa. Kotimaan sarjassa Juventus on kuitenkin parantanut selvästi. Tästä esimerkkinä toimii kolme peräkkäistä voittoa Leccestä, Empolista ja Torinosta. Näistä otteluista joukkue on napannut pisteet yhteismaalein 6-0. Serie A:ssa Juventukselle on viimeksi tehty maali 8. lokakuuta.

Juventuksen syksyä ovat häirinneet lukuisat loukkaantumiset. Keskiviikkoisesta PSG-ottelusta sivussa olivat muun muassa Bremer, Angel Di Maria, Paul Pogba ja Dusan Vlahovic

Inter selvitti Mestarien liigassa tiensä jatkopeleihin samasta lohkosta Bayern Munchenin ja FC Barcelonan kanssa. Tiistaina Inter koki panoksettomassa ottelussa 2-0-tappion Bayernille. Ennen kyseistä tappiota joukkue oli kaikki kilpailut mukaan lukien seitsemän ottelun mittaisessa tappiottomassa putkessa. Serie A:ssa Inter on voittanut neljä ottelua peräkkäin Sampdoriaa, Fiorentinaa, Salernitanaa ja Sassuoloa vastaan. Näissä otteluissa ollaan nähty viime kausilta tutumpaa Interiä maalierolla 11-4.

Lautaro Martinez on ollut Interin talismaani Serie A:ssa. Argentiinalainen on tehnyt tällä kaudella kuusi maalia ja on sarjan maalipörssissä toisena yhden maalin päässä kärjestä.

Joukkueet kohtasivat viime kaudella peräti neljä kertaa. Serie A:ssa kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi tasan 1-1 ja jälkimmäisen Inter vei niukasti maalein 1-0. Joukkueet kohtasivat myös Super Cupin sekä Coppa Italian finaalissa ja näistä finaaleista Inter voitti molemmat jatkoajan jälkeen. Juventus on edellisen kerran voittanut Interin toukokuussa vuonna 2021.

Broidi


Poimi 25 euron ilmaisveto – ei kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25e veto otteluun (minimikerroin 1.8O)
  4. Voitit tai hävisit, saat 25 euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja