Jääkiekko

Columbus ja Colorado iskevät yhteen myös lauantaina

4.11.2022. Tampereen Nokia Arenalla pelataan lauantai-iltana toinen NHL:n runkosarjaottelu Colorado Avalanchen ja Columbus Blue Jacketsin kesken. Lue ennakko alta ja nappaa lisäjännitystä peliin ilmaisvedolla!

Nappaa 25 euron ilmaisveto ilman kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25e veto otteluun (minimikerroin 1.8O)
  4. Saat 25 euron ilmaisvedon – ei kierrätystä!

Ennakko: NHL Global Series Tampere

Suomessa pelataan tulevana viikonloppuna ensimmäiset NHL-ottelut sitten syksyn 2018. Silloin Helsingissä ihmisiä viihdyttivät Patrik Laineen Winnipeg Jets ja Aleksander Barkovin Florida Panthers. 

Hallitsevan Stanley Cup -mestarin Coloradon syksy on ollut odotettua vaikeampi. Joukkue on Keskisessä divisioonassa viidentenä yhdeksällä pisteellä yhdeksästä ottelusta. Ennen Suomeen tuloaan Colorado koki kaksi peräkkäistä vierastappiota New York Islandersille ja New Jersey Devilsille. Colorado on toki pelannut paljon vieraissa, sillä kotiyleisön edessä joukkue on pelannut vasta kolme ottelua. 

Coloradon tehokkain pelaaja on ollut huimaa syksyä pelaava Valeri Nichushkin. Venäläinen on tehnyt seitsemään otteluun komeat tehopisteet 7+5=12. Häntä joukkueen sisäisessä pistepörssissä seuraavat tutut supertähdet Nathan MacKinnon (3+9=12) ja Mikko Rantanen (4+7=11). Joukkue tarvitsee vielä lisää tehoja edellä mainittujen takaa ja silloin katseet kohdistuvat muun muassa Artturi Lehkoseen (2+4=6) ja Evan Rodriguesiin (4+0=4).

Columbuksen syksy on ollut karmiva. Joukkue hakee Suomesta vauhtia Metropolitan divisioonan pohjalta kuudella pisteellä kymmenestä ottelusta. Columbus saapuu Suomeen kolmen ottelun mittaisessa tappioputkessa. Columbus on tehnyt kymmeneen otteluun ainoastaan 26 maalia ja päästänyt omiin peräti 44. Joukkueen maaliero on sarjan heikoin yhdessä Anaheimin kanssa. Lisäksi Columbus on NHL:n ainoa joukkue, joka ei ole tehnyt vielä yhtään ylivoimamaalia. Paljon parannettavaa siis riittää.

Viikonloppuna kaikki katseet kohdistuvat Tampereen omaan poikaan Patrik Laineeseen. Loukkaantumisen jälkeen Laine on pelannut kolme ottelua ilman tehopisteitä. Tesoman tykin tilastoissa on toistaiseksi yksi maali kauden avausottelusta. Joukkueen tehokkain pelaaja on ollut odotetusti Johnny Gaudreau tehopistein 5+3=8. 

Joukkueet kohtasivat viime kaudella kahdesti ja Columbus voitti näistä kohtaamisista molemmat yhteismaalein 9-6.

Broidi


Nappaa 25 euron ilmaisveto ilman kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25e veto otteluun (minimikerroin 1.8O)
  4. Saat 25 euron ilmaisvedon – ei kierrätystä!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja