Jääkiekko

Liigassa lauantaina seitsemän ottelun kierros

16.9.2022. Liiga-kausi jatkuu lauantaina täydellä seitsemän ottelun kierroksella klo 17.00 alkaen. Kierroksen herkkupalana toimii kahden suuren, Kärppien ja Tapparan, välinen kohtaaminen. Lue ennakko alta ja koukkaa huipputarjous matseihin!


Nappaa 3O euron ilmaisveto

  1. Avaa pelitili Tebwinille
  2. Talleta 1O euroa talletuskoodilla SB30
  3. Lyö 1O euron veto Liigaan (minimikerroin 1.5O)
  4. Saat 3O euron ilmaisvedon!

Ilmaisvedon voitoilla on vain 1x kierrätys.


Kärpät-Tappara

Tämän kauden kaksi suurinta mestarisuosikkia Kärpät ja Tappara kohtaavat ensimmäistä kertaa lauantaina Oulussa. Kilpavarustelu oli kesällä näiden kahden seuran välillä erittäin kovaa. Kärpät aloitti kautensa keskiviikkona kotona Pelicansia vastaan. Kyseinen ottelu venyi tasatilanteessa 2-2 aina jatkoajalle saakka, kunnes Kärppien kesän hankinta David Rundblad sai siirrettyä kiekon maaliin ajassa 62.39.

Tappara pääsi aloittamaan kautensa niin ikään kotona TPS:ää ja HIFK:ta vastaan. Näistä otteluista molemmissa Tappara oli selvästi parempi ja tulokseksi jäi kuusi sarjapistettä maalierolla 8-3. Tapparan kesän hankinnat ovat päässeet heti sinuiksi joukkueen pelaamisen kanssa. Kolmeen tehopisteeseen joukkueesta ovat yltäneet Jori Lehterä (0+3), Niko Ojamäki (3+0) ja Valtteri Kemiläinen (0+3).

Lauantain muut ottelut:

HPK-Sport

HPK aloitti kautensa tappiolla HIFK:ta vastaan, kun taas Sport kellisti kotonaan JYPin. HPK voitti viime kaudella joukkueiden kaikki neljä kohtaamista ja edellisen kerran Sport on voittanut hämeenlinnalaiset maaliskuussa 2021.

Ilves-HIFK

Ilves hakee lauantaina toista peräkkäistä kotivoittoaan keskiviikon 3-0-voiton jälkeen Ässistä. HIFK:lla on puolestaan alla voitto HPK:sta ja tappio Tapparalle. Keskinäiset kohtaamiset menivät viime kaudella Ilvekselle voitoin 3-1.

KalPa-Jukurit

KalPa hakee lauantaina toista peräkkäistä kotivoittoaan SaiPa-voiton jälkeen. Jukurit puolestaan joutui myöntämään kauden avauksessa KooKoon paremmakseen maalein 3-4. Viime kauden kuudesta kohtaamisesta Jukurit voitti jokaisen. Edellisen kerran KalPa on onnistunut voittamaan Jukurit Liigassa huhtikuussa 2021.

Lukko-TPS

Lukko aloittaa kautensa vasta perjantai-iltana vieraissa JYPiä vastaan. Raumalaisten kotiavaus on täten TPS:ää vastaan, joka koki kauden avaavassa ottelussa tappion Tapparalle maalein 3-1. Joukkueen kohtasivat harjoitusottelussa 25. elokuuta. Silloin TPS oli kotonaan parempi maalein 5-2.

SaiPa-KooKoo

SaiPa koki kauden avanneessa vierasottelussa 3-1-tappion KalPalle, kun taas KooKoo haki vieraista 4-3-voiton Jukureita vastaan. KooKoon uusista hankinnoista Linus Andersson iski heti avausottelussaan tehopisteet 2+1. Viime kaudella Kaakon derbyt menivät SaiPan nimiin voitoin 4-2. Joukkueet pelaavat back-to-back kamppailut perjantaina ja lauantaina.

Ässät-JYP

Ässät ja JYP aloittivat kautensa vieraissa tylyillä tappioilla. Ässät koki 3-0-tappion Ilvekselle, kun taas JYPin koki 3-1-tappion Sportille. Viime kaudella JYP vei keskinäiset kohtaamiset voitoin 3-1. Harjoituskaudella 8. syyskuuta JYP voitti Ässät kotonaan jatkoajan jälkeen maalein 2-1.

Broidi


Nappaa 3O euron ilmaisveto

  1. Avaa pelitili Tebwinille
  2. Talleta 1O euroa talletuskoodilla SB30
  3. Lyö 1O euron veto Liigaan (minimikerroin 1.5O)
  4. Saat 3O euron ilmaisvedon!

Ilmaisvedon voitoilla on vain 1x kierrätys.


Muita aiheeseen liittyviä juttuja