Jalkapallo

Madridin derby huipentaa futisviikonlopun

16.9.2022. Sunnuntai-iltana La Ligassa yhteen iskevät Madridin suuruudet Atletico Madrid ja Real Madrid. Saako kuninkaallisten voittokulku edelleen jatkoa? Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun!

Pelaa kymppi, saat 3O euron ilmaisvedon

  1. Avaa pelitili Tebwinille
  2. Talleta 1O euroa talletuskoodilla SB30
  3. Lyö 1O euron veto La Ligaan (minimikerroin 1.5O)
  4. Saat 3O euron ilmaisvedon!

Ilmaisvedon voitoilla on vain 1x kierrätys.


Ennakko: Atletico – Real Madrid

Real Madrid johtaa La Ligaa viiden kierroksen jälkeen puhtaalla pelillä ja 15 sarjapisteellä. Atletico Madrid on puolestaan sarjassa seitsemäntenä kymmenellä pisteellä.

La Ligassa Atletico on voittanut viidestä ottelustaan kolme. Lisäksi joukkue on jäänyt tasatulokseen Real Sociedadin kanssa ja hävinnyt Villarrealille. Atleticon maaliero on sarjassa 9-4. Atletico koki kuluneella viikolla tappion Mestarien liigassa Lukas Hradeckyn Leverkusenia vastaan. Tappio tuli kahdella loppuhetkien maalilla lukemin 2-0 ja kahden kierroksen jälkeen seura on omassa alkulohkossaan kolmantena.

Real Madrid on Euroopan suurimmista sarjoista ainoa joukkue, joka on voittanut toistaiseksi jokaisen pelaamansa ottelun. La Ligassa joukkue on ottanut viisi voittoa maalierolla 15-5 ja Mestarien liigassa takana on kaksi voittoa Celticistä ja RB Leipzigistä maalein 5-0. Real Madridin otteluohjelma on ollut kohtalaisen helppo, joten Atletico toimii sunnuntaina oivana testinä joukkueen todellisesta iskukyvystä. 

Molemmat joukkueet kärsivät tuntuvasti loukkaantumisista. Atleticon kokoonpanosta olivat tiistaina Mestarien liigassa sivussa ykkösmaalivahti Jan Oblak, Jose Maria Gimenez, Stefan Savic ja Thomas Lemar. Nämä poissaolot tuovat joukkueen alakertaan epävarmuutta. Realilta olivat keskiviikkona puolestaan sivussa supertähti Karim Benzema, Eder Militao ja Lucas Vazquez. Benzeman poissaolon takia Realin hyökkäyspelaaminen ei rullaa parhaalla mahdollisella tavalla, mutta joukkueen onneksi muun muassa Federico Valverde on nostanut oman tekemisensä tasoa kahdella maalilla kahteen otteluun viimeisimpään otteluun.

Tämän vuoden toukokuussa Atletico otti Realista ensimmäisen voittonsa virallisissa otteluissa lähes neljää vuoteen. Viime kaudella Madridin derbyt päättyivät kotijoukkueiden voittoihin siten, että vierasjoukkue ei saanut ainuttakaan maalia tehtyä. Madridin derbyt ovat olleet viime vuosina vähämaalisia, sillä edellisen kerran virallisessa derbyssä on nähty vähintään kolme maalia helmikuussa 2019. Kyseinen 1-3-voitto on Real Madridille edellinen vierasvoitto Atleticosta.

Broidi


Pelaa kymppi, saat 3O euron ilmaisvedon

  1. Avaa pelitili Tebwinille
  2. Talleta 1O euroa talletuskoodilla SB30
  3. Lyö 1O euron veto La Ligaan (minimikerroin 1.5O)
  4. Saat 3O euron ilmaisvedon!

Ilmaisvedon voitoilla on vain 1x kierrätys.


Muita aiheeseen liittyviä juttuja