Jääkiekko

Tampa isännöi Rangersia sunnuntain prime timessa

4.6.2022. Hallitseva Stanley Cup -voittaja Tampa Bay Lightning on ollut vaikeuksissa kahdessa ensimmäisessä konferenssifinaalissa New York Rangersia vastaan. Sunnuntain kotiotteluun joukkue lähtee kuitenkin suosikkina – lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun!

Nappaa 25 euron riskitön veto – ei kierrätystä

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Veikkaa 25 eurolla Tampa-Rangers-matsia (minimikerroin 2.OO)
  4. Jos vetosi voittaa, saat luonnollisesti pitää kaikki voittosi!
  5. Jos vetosi häviää, saat rahasi takaisin ilman kierrätysehtoja

Ennakko: Tampa Bay – NY Rangers

Idän konferenssifinaaleihin altavastaajana lähtenyt New York Rangers johtaa otteluparia yllättäen kahden ensimmäisen osaottelun jälkeen voitoin 2-0. Ensimmäisessä osaottelussa Tampa Bay ei ollut missään nimessä parhaimmillaan, mikä johti Rangersin tyrmäysvoittoon maalein 6-2. Tampa Bay on tunnettu joukkueena siitä, että se ei häviä kahta ottelua peräkkäin varsinkaan pudotuspeleissä. Rangers onnistui kuitenkin kääntämään myös toisen osaottelun itselleen maalein 3-2 lauantain vastaisena yönä. Voitto oli historiallinen, sillä Tampa Bay-maalivahdin Andrei Vasilevskin rekordi tappion jälkeen pudotuspeleissä ennen edellistä ottelua oli 17 voittoa ja nolla tappiota.

Kaksi ensimmäistä osaottelua pelattiin New Yorkissa, mutta sunnuntain ottelu pelataan Tampa Bayn kotona. Tampa Bay on voittanut pudotuspeleissä neljä peräkkäistä kotiottelua yhteismaalein 18-7. Rangersilla on puolestaan ollut vieraissa vaikeampaa, sillä seitsemästä vierasottelusta joukkue on onnistunut voittamaan vain kaksi.

Huimaa pudotuspelikevättä pelaava Rangers-hyökkääjä Mika Zibanejad majailee pudotuspelien pistepörssissä kolmantena tehopistein 9+13=22. Tampa Bayta vastaan ruotsalainen on iskenyt toistaiseksi tehopisteet 2+1. Pistepörssin neljäntenä on Rangersin Adam Fox, joka on samalla pudotuspelien tehokkain puolustaja tehopistein 5+17=22. Näistä tehopisteistä 0+4 on tullut Tampa Bayta vastaan. Tämä kaksikko on kannatellut Rangersia upeasti koko kevään. Heidän lisäkseen joukkueen onnistujia ovat olleet maalivahti Igor Shesterkin ja “Kid-line” kera Kaapo Kakon.

Tampa Bayn ylivoimaisesti paras yksilö on puolestaan ollut taiturimainen Nikita Kucherov. Kucherov heräili toiseen osaotteluun muun joukkueen tavoin iskemällä tauluun tehopisteet 1+1. Hyökkäyssuuntaan joukkueesta odotetaan paljon myös Steven Stamkosilta, joka laukoi ensimmäisessä osaottelussa Kucherovin kanssa yhteensä 22 kertaa. Stamkos on tehnyt pudotuspelit mukaan lukien 94 otteluun tällä kaudellla tehopisteet 47+69=116.


Lisäjännitystä matsiin?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja