Jalkapallo

Huuhkajat isännöi Bosniaa Nations Leaguen avauksessa

2.6.2022. Huuhkajien matka kohti vuoden 2024 EM-kisoja alkaa kahdella Nations Leaguen kotiottelulla. Joukkueen ensimmäinen koitos on lauantai-iltana Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan. Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous Suomen voitolle – ei kierrätysehtoja!

Tienaa lähes 7O euroa tai saat rahasi takaisin

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta 25 euroa
  3. Lyö koko summa Suomen voitolle kertoimella 2.75*
  4. Jos Suomi voittaa, sinä voitat 68,75 euroa!
  5. Jos Huuhkajat ei voita, saat rahasi takaisin ilman kierrätystä

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Suomi – Bosnia ja Hertsegovina

Huuhkajien taival tämän vuoden Nations Leaguessa alkaa lauantaina kotiyleisön edessä Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan. Suomi kuuluu Nations Leaguessa B-liigaan ja 3. lohkoon. Suomi lähtee tuleviin otteluihin lohkon suurimpana voittajasuosikkina. Huuhkajien kovin uhka lohkovoiton suhteen on Romania. Lohkon loput joukkueet ovat Montenegro ja Bosnia.

Suomi ja Bosnia ovat toisilleen erittäin tutut joukkueet, sillä he pelaavat samassa lohkossa jo kolmatta kertaa lyhyen ajan sisään. Joukkueet kohtasivat toisensa nimittäin kahdesti EM-karsinnoissa vuonna 2019 ja MM-karsinnoissa vuonna 2021. Näistä neljästä kohtaamisesta Suomi voitti kaksi, Bosnia yhden ja yksi kohtaaminen päättyi tasan. Suomi voitti kotiotteluistaan toisen maalein 2-0 ja pelasi toisen tasan lukemin 2-2. Molemmissa karsinnoissa Huuhkajat pärjäsivät kokonaisuutena paremmin kuin Bosnia.

Huuhkajissa alkaa tämän Nations Leaguen myötä uusi aikakausi. Joukkueessa on alkanut nuorennusleikkaus, jonka johdosta kapteeni Tim Sparv sekä luottotopparit Paulus Arajuuri ja Joona Toivio ovat ensimmäistä kertaa kokonaan sivussa joukkueesta. Tämä avaa mahdollisuuden usealle nuorelle pelaajalle, joita valitussa joukkueessa on useita. Suurin mielenkiinto joukkueessa kiinnittyy puolustuspäähän Arajuuren ja Toivion ollessa poissa.

Päävalmentaja Markku Kanerva tulee tekemään joukkueeseen paljon muutoksia, mutta hänen onnekseen kaikki parhaat pelaajat ovat terveinä ja käytettävissä. Maalinteon suhteen suuri mielenkiinto osuu Joel Pohjanpaloon, joka oli Turkin pääsarjassa Rizesporin riveissä päättyneen kauden neljänneksi paras maalintekijä 16 maalilla. 

Bosnia on jalkapallomaana kaukana parhaimmastaan. Maa putosi viime syksynä pois Nations Leaguen A-liigasta ja edellisestä arvokisaesiintymisestä on kulunut pitkä tovi. Bosnia vaihtoi reilu vuosi sitten päävalmentajaa ja hänen alaisuudessaan joukkue on ollut hyvin aneeminen. Uuden valmennuksen alaisuudessa maa on voittanut 15 ottelusta ainoastaan kolme voittoa: Kuwaitia, Kazakstania ja Luxemburgia vastaan. Joukkueen suurimmat tähdet ovat Serie A:sta Edin Dzeko ja Rade Krunic sekä päättyneen kauden Turkissa Besiktasissa pelannut Miralem Pjanic.


Lisäjännitystä matsiin?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja