Jääkiekko

HIFK ja TPS kehissä torstain ainoassa Liiga-ottelussa

21.9.2021. Torstaina pelataan Liigaa yhden ottelun voimin, kun HIFK kohtaa kotonaan TPS:n. Molemmat ovat kauden alkumetreillä sarjan kärkitaistelussa mukana, joten tiedossa on varmasti laadukas ja vauhdikas jääkiekko-ottelu. Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous HIFK:n voitolle!


Ennakko: HIFK – TPS

HIFK:lla on takana neljä ottelua ja kerättyjä pisteitä sillä on kasassa kahdeksan. HIFK ei ole vielä hävinnyt kertaakaan varsinaisella peliajalla, mutta sillä on kaksi tappiota varsinaisen peliajan jälkeen JYPille sekä Lukolle. Varsinaisella peliajalla seura on ottanut kaksi selkeää voittoa Pelicansista sekä Sportista.

Liigan pistepörssin johtaja tulee HIFK:sta. Alex Broadhurst on muodostanut alkukaudesta toimivan duon Olli Palolan kanssa tehden neljään otteluun tehopisteet 3+4. Duon toinen jäsen Palola on tehnyt toistaiseksi tehopisteet 2+4. 

TPS on kirjoitushetkellä sarjan kärjessä yhdeksällä pisteellä viidestä pelatusta ottelusta. TPS:n kaikki ottelut ovat ratkenneet varsinaisella peliajalla. Viidestä ottelusta joukkue on voittanut kolme. Hallitseva Suomen mestari Lukko on kaatunut tällä kaudella jo kahdesti ja JYP kaatui vieraissa kauden kolmannessa ottelussa.

Tappiot TPS on kokenut Ilvekselle ja Pelicansille. TPS:n alkukauden ottelut ovat olleet todella tasaisia ja vähämaalisia. Neljä viidestä pelatusta ottelusta on päättynyt yhden maalin erotuksella ja otteluissa ollaan nähty keskimäärin 3,6 maalia ottelua kohden. Turkulaisten kokoonpanosta kaksi pelaajaa on yltänyt kolmeen tehopisteeseen. Yhdysvaltalaishyökkääjä Mitch Hultsilla on tehot 2+1 ja Markus Nurmella puolestaan 1+2.

Molemmilla joukkueilla on laadukkaat ulkomaalaismaalivahdit Michael Garteig ja Andrei Kareyev, joista Kareyev on TPS:n maalilla vetänyt alkukaudesta pidemmän korren. HIFK:lle torstain kotiottelu on jo kolmas peräkkäinen. Tulevassa kahden laadukkaan joukkueen kohtaamisessa HIFK on hienoinen ennakkosuosikki kotietunsa ansiosta.

HIFK on joukkueista fyysisempi, jolloin se saa kotiyleisöstä todella paljon energiaa pelaamiseensa. Broadhurst ja Palola on kaksikko, joka TPS:n on pidettävä torstaina kurissa ja on sanomattakin selvää, että jäähypenkkiä ei kannata Helsingissä kuluttaa.


Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja