Jääkiekko

Tappara ja KooKoo aloittavat välieräsarjan perjantaina

7.4.2022. Liigan välierät alkavat perjantaina Tapparan ja KooKoon välisellä ottelusarjalla. Kouvolalaiset ovat selvittäneet tiensä välieriin runkosarjan sijalta kahdeksan. Tappara on sen sijaan suurin suosikki mestariksi. Vieläkö KooKoolla riittää virtaa Tapparan kiusaamiseen?

Kaksikymppiä Tapparalle tuo lähes satasen

  1. Avaa pelitili Neo.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Tapparan voitolle (6O x 1.58*)
  4. Jos Tappara voittaa, sinä voitat 94,8O euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Tappara – KooKoo

Tappara selvitti tiensä välieriin huomattavasti muita joukkueita helpommin. Puolivälierissä Tapparalle vastaan asettui Lukko, jonka kirvesrinnat kaatoi viidessä ottelussa. Tappara pelasi viimeisen puolivälieräottelunsa sunnuntaina, joten suurin mestarisuosikki pääsee iskemään KooKoon kimppuun hyvin levänneenä.

KooKoolla on puolestaan ollut huomattavasti pidempi matka takana. Kouvolalaiset aloittivat pudotuspelit jo ensimmäiseltä kierrokselta, missä se kaatoi Pelicansin kahdessa ottelussa jatkoajan jälkeen. Kevään kovimman yllätyksen KooKoo teki puolivälierissä voittamalla runkosarjan toiseksi sijoittuneen Jukurit seitsemässä ottelussa. KooKoo saa levätä raskaan Jukurit-sarjan jälkeen ainoastaan yhden päivän ennen välieriä. KooKoolle perjantain ottelu on näissä pudotuspeleissä kymmenes 16 päivään. 

Tappara ja KooKoo kohtasivat runkosarjassa neljä kertaa. KooKoo voitti lokakuussa joukkueiden kauden ensimmäisen kohtaamisen vieraissa maalein 2-0, mutta sen jälkeen Tappara voitti kaikki kolme kohtaamista peräkkäin yhteismaalein 11-3. 

Tapparalla on KooKoohon nähden selvä etu myös erikoistlannepelaamisessa. Tappara on ollut pudotuspelien paras joukkue ylivoimalla neljällä maalilla onnistumisprosentilla 36,36 %. KooKoo on onnistunut tekemään pudotuspeleissä kolme ylivoimamaalia onnistumisprosentilla 13,64 %. Tappara on pelannut toistaiseksi täydellistä alivoimaa, sillä Lukko ei tehnyt ottelusarjassa kirvesrintoja vastaan yhtään ylivoimamaalia. KooKoon alivoima on ollut myös mainio 91,67 %.

KooKoo-hyökkääjä Kim Strömberg on pudotuspelien pistepörssissä kolmantena tehopistein 0+8. Tapparasta tehokkain pelaaja on ollut vähemmän yllättäen runkosarjan pistepörssin voittanut Anton Levtchi tehopistein 0+6.

Ottelusarjasta on odotettavissa kahden loistavan maalivahdin välinen kohtaaminen. KooKoon maalivahti Nick Malik on ollut joukkueensa suurin yksittäin syy menestykseen, sillä maalivahti on pelannut uskomattomat pudotuspelit torjuntaprosentilla 95,78 %. Kuuden voiton lisäksi Malik on pelannut toistaiseksi kaksi nollapeliä Jukureita vastaan. Tapparan maalilla Christian Heljanko on puolestaan jatkanut vakuuttavasti siitä, mihin runkosarjassa jäi. Heljanko pelasi puolivälierissä kaikki ottelut Lukko vastaan torjuntaprosentilla 92,50 %.


Lisäjännitystä Liigaan?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja