Jääkiekko

Florida ja Boston kohtaavat sunnuntaina neljännessä ottelussa

22.4.2023. NHL:n pudotuspeleissä on täysi rähinä päällä! Sunnuntaina luvassa on kaksi Prime Time -ottelua, joista jälkimmäinen on erittäin herkullinen Florida-Boston. Lue ennakko alta ja nappaa kahdenkympin ilmaisveto ilman kierrätystä!

Nappaa 2O euron ilmaisveto pelkällä talletuksella

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Saat heti käyttöösi 2O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!
  4. Lisäksi voit hyödyntää normaalin tervetulotarjouksen

Ennakko: Florida – Boston

Ottelusarjan neljänteen otteluun lähdetään Bostonin 2-1-johdossa. Boston aloitti sarjan erittäin vahvasti kotonaan 3-1-voitolla. Runkosarjan hallitsijan toisesta kotiottelusta Florida onnistui hakemaan makean ryöstön maalein 6-3. Ottelusarjan viimeisin kamppailu käytiin lauantain vastaisena yönä Floridassa.

Kyseisessä ottelussa Boston näytti mahtinsa ja karkasi neljän maalin johtoon kolmannen erän puolessa välissä. Florida onnistui ottelun lopussa kahdesti ja loppulukemat olivat 4-2. Florida pääsee pelaamaan ottelusarjaa terveenä, mutta Boston joutuu pelaamaan ilman kokeneita pelaajia Patrice Bergeronia sekä David Krejciä

Florida lähti ottelusarjaan suurena altavastaajana, mutta joukkue on toistaiseksi pysynyt hyvin Bostonin mukana. Florida on ottelusarjassa kuitenkin tappioasemassa ja sen täytyy saada erikoistilannepelaaminen parempaan jamaan. Bostonin ylivoima on toistaiseksi 20 %, kun taas Floridalla on vielä ylivoimamaali tekemättä seitsemästä yrityksestä. Floridan ylivoima on itse asiassa miinuksella, sillä Boston on tehnyt sarjassa yhden alivoimamaalin.

Ottelusarjan tehokkaimmat pelaajat ovat olleet Bostonin puolelta Tyler Bertuzzi (1+3) ja Dmitry Orlov (0+4). Floridan puolelta sisäistä pistepörssiä johtaa Matthew Tkachuk tehopistein 1+2. Floridan suomalaispelaajista tehokkain on ollut Eetu Luostarinen tehoin 1+1. Kapteeni Aleksander Barkovilla on toistaiseksi tehopisteet 0+2 ja Anton Lundellilla on vielä pistetili avaamatta.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella seitsemän kertaa ja Boston on voittanut näistä neljä yhteismaalein 27-26. Florida voitti Bostonin kahdesti runkosarjassa ja on kauden ainoa joukkue, joka on onnistunut kaatamaan karhut kolmesti. Runkosarjassa kaikki kohtaamiset päättyivät kotivoittoon, mutta nyt pudotuspeleissä on tullut kaksi peräkkäistä vierasvoittoa.

Broidi


Nappaa 2O euron ilmaisveto pelkällä talletuksella

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Saat heti käyttöösi 2O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!
  4. Lisäksi voit hyödyntää normaalin tervetulotarjouksen

Muita aiheeseen liittyviä juttuja