Jääkiekko

New York Islanders saa vieraita St. Louisista

5.3.2022. Lauantaina parhaaseen katseluaikaan pelataan NHL-ottelu New York Islandersin ja St. Louis Bluesin välillä. Kamppailussa saadaan mahdollisesti nauttia Ville Husson otteista Bluesin maalilla. Lue ennakko alta ja nappaa huipputarjous vierasvoitolle!

Kaksikymppiä St. Louisille tuo yli 80 euroa

  1. Avaa pelitili Excitewinille
  2. Talleta kaksikymppiä, niin saat 4O euroa pelirahaa
  3. Veikkaa koko summalla St. Louisin voittoa (4O x 2.1O*)
  4. Jos St. Louis voittaa, sinä voitat 84 euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Islanders – Blues

New York Islanders on ollut eittämättä kuluneen NHL-kauden suurimpia pettymyksiä. Ennen kautta jopa suurimpiin mestarisuosikkeihin lukeutunut joukkue on 50 ottelun jälkeen Idässä Metropolitan divisioonassa vasta kuudentena ja hyvästit pudotuspeleille on saarelaisten puolelta jo annettu. 

Edellisvuosina Islanders on tullut tunnetuksi loistavana puolustuspään joukkueena, joka tekee hurjasti töitä. Puolustussuuntaan joukkue on myös tällä kaudella ollut tarpeeksi hyvä, mutta hyökkäyssuuntaan saarelaiset ovat olleet tehottomia. Islanders on kirjoitushetkellä tehnyt tällä kaudella NHL:ssä kolmanneksi vähiten maaleja 128. Kyseinen maalimäärää tarkoittaa 2,56 tehtyä maalia per ottelu, mikä on auttamatta liian vähän voittavalle jääkiekolle. 

St. Louis Blues on puolestaan kevään saapuessa jälleen yksi Lännen suurimpia mestarisuosikkeja. 53 ottelun jälkeen Blues on Lännen konferenssin kolmantena ja Keskisen divisioonan toisena 70 pisteellä. Edellisen viiden ottelun otannalla Blues on ollut Läntisen konferenssin paras joukkue neljällä voitolla maalierolla 22-12. Joukkue oli torstain vastaiselle yölle saakka seitsemän ottelun mittaisessa pisteputkessa ennen 5-3-tappiota New York Rangersille. Läntisessä konferenssissa Blues on tehnyt tällä kaudella toiseksi eniten maaleja ja päästänyt toiseksi vähiten. 

Bluesin kokoonpanossa pelaa tällä hetkellä kaksi puolustuspään suomalaista pelaajaa. 25-vuotias puolustaja Niko Mikkola kantaa joukkueessa suurta vastuuta ykkösparissa yhdessä Colton Paraykon kanssa. Mikkola on tehnyt tällä kaudella 38 otteluun tehopisteet 3+8=11 kellottaen yli 18 minuutin peliajan per ottelu.

27-vuotias suomalaismaalivahti Ville Husso on noussut tämän vuoden puolella Bluesin ykkösmaalivahdiksi. Tämän vuoden puolella Husso on pelannut kuusi ottelua enemmän kuin kakkosmaalivahti Jordan Binnington ja koko kauden loistava torjuntaprosentti suomalaisella on 93.14 %. Husso on voittanut tällä kaudella 20 aloittamastaan ottelusta 13 ja nollapelejä tilille on kertynyt toistaiseksi kaksi.


Lisäjännitystä NHL:ään?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja