Broidin spesiaalit

Nappaa 2OO ilmaiskierrosta ilman kierrätystä!

Tässä on Broidin uusin löytö – saat vain 25 euron talletuksella 2OO ilmaiskierrosta ilman kierrätysehtoja tai muita konnankoukkuja. Katso simppelit peliohjeet alta ja hyödynnä Highrollerin tervetulotarjous nyt!

Näin homma toimii:

  1. Avaa pelitili Highrollerille
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Saat 2OO ilmaiskierrosta ilman kierrätysehtoja!

Highroller jo testattu? Katso muut huipputarjoukset täältä

Top 5: Mestarien liigan kaikkien aikojen maalintekijät

14.3.2023. Mestarien liigan kevään ratkaisuottelut ovat taas käsillä, mutta nyt otetaan katsaus historiaan. Tässä viisi historian parasta maalintekijää UCL-viheriöillä!

5. Raul

Real Madridin legendaarinen numero 7 osui Mestarien liigassa maalipuiden väliin huimat 71 kertaa. Maalit syntyivät 142 ottelussa 15 kauden aikana. Kaikki osumat eivät suinkaan tulleet Los Blancosin väreissä, sillä Raul edusti Realista lähdettyään saksalaista Schalkea kausilla 2010-2012.

Nykyään Raul toimii valmentajana Real Madrid Castillassa.

4. Karim Benzema

Jos joku, niin tämä mies vanhenee kuin viini. 35-vuotias Karim Benzema sai vuosikaudet operoida Cristiano Ronaldon varjoissa, mutta tehot ovat olleet huippuluokkaa lähes joka kausi: ranskalainen on iskenyt Mestarien liigassa huimat 88 maalia 147 otteluun.

Kausia chämppärissä on takana jo 19 ja isokorvainen on noussut ilmaan peräti viidesti. Benzeman uran kruunu osui viime kaudelle, kun hänet palkittiin UCL-voiton johdosta maailman parhaan pelaajan Ballon d’Or -palkinnolla.

3. Robert Lewandowski

Robert Lewandowski on tehnyt murhaavaa jälkeä sekä Bundesliigassa että Mestarien liigassa jo yli 10 vuoden ajan. Puolalaisella on vyöllään 10 Saksan mestaruutta ja yksi Mestarien liigan voitto. Lisäksi hän ylsi UCL-finaaliin Dortmundin kanssa kaudella 2012-2013, mutta tuleva seura Bayern korjasi potin huikeassa finaalissa.

Mestarien liigassa 91 maalia 111 otteluun iskenyt Lewangoalski siirtyi täksi kaudeksi mättämään maaleja FC Barcelonaan.

2. Lionel Messi

Rosarion ihmelapsi on pelannut Mestarien liigassa jo 19 kauden ajan. Maaleja on syntynyt mielipuoliset 129 kappaletta 163 ottelussa. UCL-voittoja Messillä on neljä (2006, 2009, 2011, 2015), joista ensimmäinen pienessä roolissa.

Messi paketoi Barcelona-uransa kauden 2020-21 päätteeksi johtuen seuran talousongelmista. Tällä hetkellä maailmanmestaruuden valloittanut Kirppu palloilee PSG:ssä, mutta paluusta Kataloniaankin on huhuiltu jo tovi.

1. Cristiano Ronaldo

Kaikkien aikojen maalintekijästä ei ole epäselvyyttä: portugalilainen Cristiano Ronaldo on mättänyt Mestarien liigan lisäksi maaleja niin Valioliigassa, La Ligassa kuin Serie A:ssakin.

Lusitaani on nakuttanut UCL:ssä järkyttävät 140 maalia 183 otteluun. Kyseessä on ennätys, jota tuskin tullaan rikkomaan vuosikymmeniin. Nykypelaajista vain Kylian Mbappe ja Erling Haaland voivat edes teoriassa uhata Ronaldon ennätyslukemia.

Broidi


Muita aiheeseen liittyviä juttuja