Viihde

Niin hyvä bonus, että se on pakko napata?

Uskallan väittää, että Jokeri on juuri nyt paras sivusto. Ei vähiten sen takia, että Jokerin tarjoama bonus on suorastaan ainutlaatuinen.

Jokerin uutena asiakkaana pääset heti bonuspeliin. Ensitalletuksesi jälkeen Jokeri jongleeraa sinulle boksin, joka sisältää ilmaiskierroksia. Päävoitto on ällistyttävä 1O OOO eurolla ilmaiskierroksia! 👇

Näin nappaat bonuksen

  1. Avaa pelitili Jokerille
  2. Talleta vähintään 1O euroa
  3. Pääset heti avaamaan yllätyslaatikon ja voitat ilmaiskierroksia!

Psst! Jos kanttisi kestää, voit kokeilla tuplata voittosi Bonustuplaus-toiminnolla 🃏

Ilmaiskierrosten voitoilla vain 1x kierrätys!


Paras mahdollinen boksi, jonka voi saada, on niin sanottu jokeriboksi. Tämä jokeriboksi pitää sisällään todellisen aarteen: 1OO kappaletta 1OO euron ultrakierroksia! Olisi aika siistiä aloittaa pelit parilla kympillä ja saada heti alkuun 1O OOO euron edestä ilmaiskierroksia? No, niin meistäkin!

Tietysti suurin osa bonuksista saatavista voitoista on paljon pienempiä. Jos kävisi niin köpelösti, että saat ilmaiskierroksia vaikkapa vain 10 euron edestä talletuksesi päälle, niin voit myös pelikonemaisesti tuplata bonuksesi. Mitään rajoituksia ei ole, eli voit tuplata halutessasi niin montaa kertaa kuin haluat ja uskallat.


Meiltä löydät takuulla Suomen parhaat tarjoukset. Katso kaikki huippudiilit täältä!

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja