Viihde

Top 5: Parhaat krapulajuomat

Oletko joskus onnistunut hankkimaan itsellesi tajunnanräjäyttävän krapulan eli aivan hirvittävän kanuunan? Niin Broidikin, aivan liian monta kertaa. Kohmeloisista päivistä on jotain hyötyäkin, sillä uskon tietäväni parhaat krapulaa parantavat juomat paremmin kuin kukaan muu: tässä listaus viidestä suosikistani!

5. Valio Play -maitokaakao

Suoraan kaupan kylmähyllystä mukaan lähtevä maitokaakao on oiva lääke akuuttiin sokerin tarpeeseen. Jos olet kankkusessa, Broidi suosittelee nauttimaan tuotteen jääkylmänä. Ilmavaivojen välttämiseksi 0,33 litran pakkaus on parempi kuin maitopurkin kaltainen 1 litran tetra.

4. Hartwall Jaffa

Pikkupoikana tätä jumalten nektaria lipitettiin sairastuvalla, mutta nykyään aito ja oikea Jaffa kulkee mukana elämän krapulaisimmissa hetkissä. Broidin mieleen muistuu eräs festarisunnuntai, kun viikonlopun rännin jälkeen tankattiin takapenkillä Jaffaa koneisiin. Eihän se päänsärkyä kokonaan poistanut, mutta toi sentään pientä lohtua…

3. Gatorade Cool Blue

Sininen Gatorade on maagiseksi nesteyttäjäksi todistettu superjuoma. Se maistuu hyvälle ja sitä on hiilihapottomana helppo juoda paljonkin. Suomessa Poweraden ja Gatoraden kaltaiset urheilujuomat ovat valtavan aliarvostettuja darran selättäjiä.

2. Omenamehu

Todella aliarvostettu darrajuoma. Maukasta, halpaa ja helppo juoda krapulassa. Nautitaan jääkylmänä. Melkein mikä tahansa omenamehu käy, mutta Broidi suosittelee aina panostamaan laatuun.

1. Pepsi Max

Pepsi Max on varmasti monen muunkin krapulaisen listaykkönen. Tätä lähes kaloritonta ihmelääkettä on helppo juoda. Kyseessä on limppari, jonka hapokkuus ei ole niin pistävä kuin monissa muissa cola-juomissa.

Kofeiiniakin tuotteesta löytyy, joten se sopii erityisen hyvin krapulaväsymykseen. Tuote antaa edes jonkilaisen mahdollisuuden silmien auki pysymiseen. ”Pepe-Makeen” ei koskaan myöskään lantrata viinaa. Esimerkiksi tämän vuoksi tavallisella Coca-Colalla ei ole mitään asiaa listalle.

Broidi


Muita aiheeseen liittyviä juttuja