Viihde

Testasimme markkinoiden puhutuimman bonuksen – näin siinä kävi!

Markkinoiden suosituin uutuus on tällä hetkellä

. Vaivaisella kympin talletuksella on sauma voittaa jopa 1O OOO euron edestä ilmaiskierroksia!

Broidi on saanut paljon viestejä tästä bonuksesta. Yksi onnekas sai heti 1OO ilmaiskierrosta hurjalla kympin panoksella. Se on siis käytännössä tonnin etu heti käteen ja siis vaivaisella kympin ensitalletuksella! Emme tiedä tarkalleen, kuinka paljon hän lopulta kotiutti, mutta pienen nelinumeroisen summan joka tapauksessa.

Osa taas on saanut vaivaisen viiden euron edestä ilmaiskierroksia ja lähtenyt tuplaamaan bonusta. Jos vaan kantti riittää, tuollakin tavalla voi saada hyvän tilin heti ensitalletuksesta. Myös minä, Broidi, halusin piinkovana kasinoukkona testata tämän bonuksen!

Sain

bonuspelistä kelvolliset kymmenen 1 euron arvoista ilmaiskierrosta peliin 10 Swords. En lähtenyt tuplaamaan, koska halusin testata itselleni uutta kolikkopeliä.

Kotiutin ilmaiskierroksista mukavat 35 euroa, joten pääsin kympin talletuksella pelailemaan 45 euron pelikassalla. Ei huono, mutta haluan ehdottamasti testata bonuspeliä uudestaan! 🎁

Jokerin tervetulotarjous on niin älyttömän hyvä, että se on yksinkertaisesti pakko napata talteen. Seuraa alapuolen ohjeita ja toimi nyt!

Näin nappaat bonuksen

  1. Avaa pelitili Jokerille
  2. Talleta vähintään 1O euroa
  3. Pääset heti avaamaan yllätyslaatikon ja voitat ilmaiskierroksia!

Ilmaiskierrosten voitoilla vain 1x kierrätys!


P.S. Broidin tietojen mukaan ensitalletuksen suuruus vaikuttaa siihen, minkälaisen määrän ilmaiskierroksia saa. Ehkä kannattaakin suosia vaikkapa 5O euron ensitalletusta, jos vaan kantti riittää. Mutta kyllä tuolla kympilläkin voi hyviä etuja saada, kuten aiemmin kerroin.

🤡 Jos Jokerin tervetulotarjous on jo käytetty, löydät lisää bonuksia täältä!

–Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja