Viihde

Unohda kaivoon kurkistelu – tässä 5 modernia juhannustaikaa!

Pellolla alasti pyöriminen on niin -95, eihän sieltä sitä kesäheilaa löydä. Tässä Broidin viisi nykyaikaan päivitettyä juhannustaikaa someen!

Instagram-taika

Ota itsestäsi selfie bisse kädessä juhannusaattona ja julkaise se Instagramissa. Se henkilö, joka on selfiesi tai stoorisi viides tykkääjä, on elämäsi suuri rakkaus.

Ps. jos viides tykkääjä on perheenjäsen tai muuten epäkelpo kumppaniehdokas, odota julkaisusi kymmenettä tykkäystä.

Tinder-taika

Avaa deittisovellus Tinder keskiyöllä pelkkään pyyhkeeseen kääriytyneenä. Swaippaa oikealle seitsemän kertaa peräkkäin. Se, kuka matcheistasi laittaa sinulle ensimmäisenä viestiä, on tuleva kesäheilasi. Ellei seitsemän ensimmäisen henkilön kanssa muodostu matcheja, kokeile taikaa uudelleen ensi juhannuksena.

Facebook-taika

Lähetä saunan terassilla seitsemän kaveripyyntöä niille, joita Facebook ehdottaa sinulle kaveriksi (ihmisiä, jotka saatat tuntea). Se, joka hyväksyy sinut Facebook-kaveriksi ensimmäisenä, on tuleva kesäheilasi.

Youtube-taika

Etsi YouTubesta video juhannuskokosta. Laita puhelin maahan ja video pyörimään. Kieri puhelimen päältä seitsemän kertaa alasti. Houkuttelevuutesi puolisona lisääntyy huomattavasti!

Pinterest-taika

Etsi Pinterestistä seitsemän erilaista kukkaa. Muista olla puhumatta kukkien etsinnän aikana, sillä höpöttäminen rikkoo taian. Laita puhelin tyynysi alle yöksi. Ihminen, josta näet unta, on tuleva puolisosi.

Broidi


Muita aiheeseen liittyviä juttuja