Viihde

Tulta munille! Kokeile suosikkipeliä ilmaiseksi ja voita kaivoshynää

Ennen vanhaan elokuvien nimet oli tapana suomentaa. Näille tekeleille aina porukalla naureskeltiin. Elokuva Jingle All the Way esimerkiksi tunnetaan Suomessa legendaarisesti nimellä Isäni on turbomies.

Jos Fire in the Hole xBomb -kolikkopeli saisi oman suomennoksensa, kenties Tulta munille olisi sopivin nimi. Mutta onneksi alkuperäinen nimi on ihan riittävän hyvä, eikä keikaroinnille ole tarvetta. Ja tämä peli se vasta erinomainen onkin!

Fire in The Holessa xBombissa on 60 000x-maksimivoitto. Voittolinjoja ja -tapoja on niin monta, että turha edes yrittää laskea. Kymmeniä tuhansia siis! Tämä on vähän sellainen peli, että kun napsuu, niin sitten napsuukin kunnolla.


Miksi Broidi pelaa Fire in The Holea?

Collapsing Mine! Kun voitat, kasvaa samalla rivien määrä. Kun osumaputki alkaa, fiilikset ja odotukset oikeasti nousevat! Kun pelataan, menon tulee olla härkämäistä ja asennetta tulee olla. Tämä peli tarjoaa molempia.

Bonuspeli! Tätähän tässä lopulta aina metsästetään. Kun pääsee bonuspeliin, sitä haluaa nähdä esimerkiksi dynamiittia. Kun vaunussa on dynamiittia ja kolikko osuu kohdalle, aukeaa taas lisämahdollisuuksia. Siis erityisominaisuuksia riittää. Ei tätä oikein voi selittää muuta kuin, että kantsii kokeilla itse!

Napsuu! On mukava pelata pelejä, jotka osuessaan antavat kunnolla. Tässä pelissä saattaa mennä pitkä tovi ilman isompia voittoja, mutta esimerkiksi bonuspelistä voi ihan muutaman kymmenen sentin panoksilla voittaa vaikka tuhansia. Siksi tällaiset pelit ovat parhaita!

Panoskoko! Tätä peliä voi rullailla oikeasti ihan hyvin vaikka 0,20e panoksilla ja odotella vaan bonuspeliä. Monesti on tullut tätä rullailtua samalla, kun sportti pyörii telkkarissa. Sitten bonuspelistä pari kiloa ja hyvillä mielin hampaita harjaamaan. Eihän se sentään näin helppoa aina ole, mutta joskus näinkin.

Miten niin Fire in The Holea pääsee kokeilemaan riskittä?

Yhteistyökumppanimme Fruta tarjoaa Broidin kautta asiakkaille 200 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä. Ilmaiskierrokset jaetaan 50 kierroksen osissa neljän päivä aikana. Heti talletuksen jälkeen saat 50 ilmaiskierrosta Fire in The Hole xBomb -peliin.

Mitään kierrätysvaatimuksia ei ole, joten kaikki voitot ovat riihikuivaa rahaa!

  1. Avaa pelitili Frutalle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Saat 200 ilmaiskierrosta ilman kierrätysehtoja!

Ilmaiskierrokset maksetaan 50 kpl erissä seuraavasti:

  • Heti: 50 ilmaiskierrosta peliin Fire In The Hole xBomb
  • 2. päivä: 50 ilmaiskierrosta peliin Gates of Olympus
  • 3. päivä: 50 ilmaiskierrosta peliin Big Bass Bonanza
  • 4. päivä: 50 ilmaiskierrosta peliin Sweet Bonanza

🫵 Meiltä löydät takuulla Suomen parhaat tarjoukset. Tsekkaa kovimmat diilit täältä!

Broidi


Muita aiheeseen liittyviä juttuja