Viihde

Voittaako peliautomaateista paremmin öisin?

Pelaamiseen liittyy kaikenlaisia ihmeellisiä teorioita. Usein törmää väitteeseen, että nettikasinoilta saa enemmän voittoja öisin kuin päivisin. Pitääkö tämä paikkansa?

Niin tylsältä kuin se kuulostaakin automaatit toimivat aina saman algoritmin mukaan. On sitten kyse mistä tahansa päivästä tai kellonajasta, niin slotti on operoitu antamaan palautusta aina saman kaavan mukaisesti.

Jos esimerkiksi Book of Deadin palautusprosentti on 96,21%, niin se on sitten se, riippumatta mistään muusta. Näin ollen koneen tulisi palauttaa keskimäärin 96,21 euroa 100 euroa kohden pitkällä aikavälillä.

Samaan aikaan on todettava, että allekirjoittanut kävi joskus 1990-luvulla Sestossa (muistatteko vielä tämän lähikaupan?) aina sunnuntaisin heti kaupan auetessa. Voisin vaikka vannoa, että kunhan pääsin ensimmäisenä koneelle, niin voittoa todellakin tuli.

Mistä sitä tietää? Kenties joku nykäisee täysikuun tullessa toimistolla jostain kahvasta, joka alkaa mystisesti vilkkua parempaa huomista. Ehkä sittenkin öisin voittaa paremmin!

Aloita yöpelit näin:

  1. Avaa pelitili Ignille
  2. Talleta 20 euroa
  3. Saat heti 50 euroa pelirahaa ja 100 ilmaiskierrosta!

☀️ Jos haluat pelata päiväsaikaan, niin löydät kaikki idästä nousevat tarjoukset TÄÄLTÄ.

Muita aiheeseen liittyviä juttuja