Sähköpostisi

  Puhelinnumerosi  Joulukalenterin säännöt ja ehdot

  • Kampanja on käynnissä sunnuntaihin 24.12.2023 klo 23.59 asti.
  • Kampanjaan osallistuaksesi sinun tulee olla vähintään 18-vuotias.
  • Hyväksymällä markkinointiviestit sallit Broidi.comin edustaman tahon lähettää sinulle tietoa tarjouksista ja muita markkinointiviestejä.
  • Tietosuojaselosteesta voit lukea täältä.

  Broidi


  Top 5: Yhden hitin ihmeet

  Yhden hitin ihmeet ovat tunnetusti artisteja tai bändejä, jotka saavuttavat merkittävää menestystä ja tunnustusta yhdestä biisistä, mutta uran tulevat levyt tai kappaleet eivät saa juuri minkäänlaista suosiota. Tässä Broidin listaus viidestä timantinkovasta yhden hitin ihmeestä!

  The Buggles – Video Killed The Radio Star

  The Buggles tuli tunnetuksi vuonna 1979 julkaistusta ”Video Killed The Radio Star” -hitistään. Biisillä on Spotifyssa lähes 400 miljoonaa kuuntelua. Yhtye on yhden hitin ihme sanonnan varsinaisessa merkityksessä, sillä seuraavaksi suositun kappale ”The Plastic Age” on kerännyt vain karvan verran yli kaksi miljoonaa kuuntelua.

  Bändin jättihitistä tuli 1. elokuuta 1981 historian ensimmäinen MTV:n (Music Television) näyttämä musiikkivideo.

  Petri Munck – Levoton Prinssi

  Petri Munck julkaisi omaa nimeään kantavan esikoisalbuminsa 19. syyskuuta 2003. Albumin ensimmäinen single ”Levoton Prinssi” sai suursuosion nousten singlelistan kolmanneksi ja koko Suomen toiseksi soitetuimmaksi radiokappaleeksi. Todellinen one-hit wonder.


  A-ha – Take On Me

  Norjalainen A-ha julkaisi vuonna 1985 jättihitin ”Take On Me”. Biisin suosio kantaa vielä tänäkin päivänä, sillä kappaleella on Spotifyssa yli 1,5 miljardia kuuntelukertaa. Muut yhtyeen tuotokset ovat yltäneet enimmillään noin 80 miljoonaan kuunteluun.

  Sini Sabotage – Levikset Repee

  Sini Sabotage julkaisi esikoisalbuminsa ensimmäisen singlen ja musiikkivideon ”Levikset Repee” huhtikuussa 2013. Biisi nousi Suomen virallisen singlelistan ykköseksi ja myi kultaa syyskuussa 2013.

  Tämän jälkeen hittejä ei ole kuulunut, ainakaan tähän päivään mennessä. Sabotage muistetaan myös Idolsin 7. kauden tuomarina syksyltä 2013. Hän osallistui Idolsiin myös kilpailijana sarjan 1. kaudella vuonna 2003.

  Los Del Rio – Macarena

  Los Del Rio on espanjalainen popduo, jonka ainoa iso hitti ”Macarena” julkaistiin vuonna 1993. Vuonna 2002 yhdysvaltalainen VH1-musiikkikanava esitti ohjelman, jossa listattiin sata suurinta yhden hitin ihmettä Listan kärjessä oli juurikin ”Macarena”.

  Broidi