20 euron NHL-ilmaisveto
pelkällä talletuksella

  1. Avaa pelitili Tonybetille tästä linkistä
  2. Talleta vähintään 20 euroa
  3. Saat heti 20 euron ilmaisvedon, jonka voit käyttää illan Florida–Boston-matsiin. Ei kierrätystä!

Lisäksi voit hyödyntää normaalin vedonlyönnin tervetulotarjouksen.


Ennakko: Florida – Boston

Ottelusarjan neljänteen otteluun lähdetään Bostonin 2-1-johdossa. Boston aloitti sarjan erittäin vahvasti kotonaan 3-1-voitolla. Runkosarjan hallitsijan toisesta kotiottelusta Florida onnistui hakemaan makean ryöstön maalein 6-3. Ottelusarjan viimeisin kamppailu käytiin lauantain vastaisena yönä Floridassa.

Kyseisessä ottelussa Boston näytti mahtinsa ja karkasi neljän maalin johtoon kolmannen erän puolessa välissä. Florida onnistui ottelun lopussa kahdesti ja loppulukemat olivat 4-2. Florida pääsee pelaamaan ottelusarjaa terveenä, mutta Boston joutuu pelaamaan ilman kokeneita pelaajia Patrice Bergeronia sekä David Krejciä

Florida lähti ottelusarjaan suurena altavastaajana, mutta joukkue on toistaiseksi pysynyt hyvin Bostonin mukana. Florida on ottelusarjassa kuitenkin tappioasemassa ja sen täytyy saada erikoistilannepelaaminen parempaan jamaan. Bostonin ylivoima on toistaiseksi 20 %, kun taas Floridalla on vielä ylivoimamaali tekemättä seitsemästä yrityksestä. Floridan ylivoima on itse asiassa miinuksella, sillä Boston on tehnyt sarjassa yhden alivoimamaalin.

Ottelusarjan tehokkaimmat pelaajat ovat olleet Bostonin puolelta Tyler Bertuzzi (1+3) ja Dmitry Orlov (0+4). Floridan puolelta sisäistä pistepörssiä johtaa Matthew Tkachuk tehopistein 1+2. Floridan suomalaispelaajista tehokkain on ollut Eetu Luostarinen tehoin 1+1. Kapteeni Aleksander Barkovilla on toistaiseksi tehopisteet 0+2 ja Anton Lundellilla on vielä pistetili avaamatta.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella seitsemän kertaa ja Boston on voittanut näistä neljä yhteismaalein 27-26. Florida voitti Bostonin kahdesti runkosarjassa ja on kauden ainoa joukkue, joka on onnistunut kaatamaan karhut kolmesti. Runkosarjassa kaikki kohtaamiset päättyivät kotivoittoon, mutta nyt pudotuspeleissä on tullut kaksi peräkkäistä vierasvoittoa.

Broidi