Jalkapallo

Swansea-Norwich: vierasvoittoa lapulle?

Championshipin viikonloppu alkaa parhaalla mahdollisella tavalla, kun sarjakärki Norwich City matkaa kolmantena majailevan Swansean vieraaksi Liberty Stadiumille. Broidi luottaa Pukkiin kuin vuoheen, mutta luotatko sinä? Lue ennakko alta ja hyppää bandwagoniin!

Kymppi Norwichille tuo reilusti yli satasen

Näin saat vedollesi jättikertoimen:

  1. Siirry ComeOnille ja avaa pelitili tästä linkistä
  2. Talleta 10 euroa, niin saat 50 euroa pelirahaa
  3. Lyö koko 50 euroa Norwichin voitolle (50 x 2.60)
  4. Saat Norwichin voittaessa 130 euroa pelirahaa

Pukin johdolla ryöstöretkelle

Teemu Pukin edustama Norwich lähtee otteluun hienoisena suosikkina, sillä joukkueen kerroin on kirjoitushetkellä 2.60. Viime peleissä täyteen kuntoon palannut kotkalainen lienee totuttuun tapaan kanarianlintujen avauksessa ja hamuaa kauden 12. liigamaaliaan.

Myös Swansea on hyvässä iskussa ottelun alla: walesilaiset ovat voittaneet edellisestä viidestä Championship-matsistaan kolme. Kotijoukkueen voiton kerroin on tällä hetkellä 2.95.

Norwich-luotsi Daniel Farke saa juoksuttaa kentälle lähes parhaan mahdollisen yksitoistikon, sillä sairastuvalla ovat vain kakkoskärki Jordan Hugill, konkarimaalivahti Michael McGovern ja lähes vuoden sivussa ollut Samuel Byram.

Kasvattaako Norwich vierasvoitolla etumatkansa walesilaisiin jo 8 pisteeseen? Osuuko Pukki maalipuiden väliin?

ComeOn! tarjoaa uusille asiakkailleen lisäjännitystä otteluun. Avaa tili ja talleta 10 euroa, niin saat 50 euroa pelirahaa. Hyödynnä tarjous tästä!

Ottelu alkaa perjantaina 5.2. klo 22.15. Viaplay näyttää. Spitfire käteen ja Pukki-Party käyntiin! 🐐 ⚽️

ComeOn! jo testattu? Katso muut tarjoukset täältä.

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja