Jalkapallo

Man United suursuosikkina Eurooppa-liigan välieriin

28.4.2021. Eurooppa-liigan semifinaalien ensimmäiset osaottelut pelataan torstaina klo 22 alkaen. Broidin katse kohdistuu Old Traffordille, missä Manchester United saa vastaansa viime kierroksella Ajaxin yllättäneen AS Roman. Kuinka matsissa käy? Lue ennakko alta ja hyödynnä jättikerroin kotijoukkueen maalille!

Tekeekö Man United ottelussa maalin?

Vastaus kysymykseen on erittäin todennäköisesti kyllä, sillä normaali kerroin sille, että United tekee vähintään yhden maalin AS Romaa vastaan on vain 1.1O.

Broidi ja Unikrn tarjoavat korotetun kertoimen 1O.OO kotijoukkueen maalille. Näin hyödynnät huipputarjouksen:

  1. Siirry Unikrnille
  2. Avaa pelitili ja talleta vähintään 1O euroa
  3. Lyö kymppi Man Unitedin maalille korotetulla kertoimella 1O.OO
  4. Jos United tekee ottelussa yhdenkin maalin, sinä voitat 1OO euroa!

Manchester United matkalla finaaliin?

Vaikka Valioliigan mestaruus menneekin paikallisvastustaja Citylle, voidaan Manchesterin punaisellakin puolella olla varsin tyytyväisiä kauteen. Ainakin tähän asti.

Man United on kotimaan sarjassa hienosti toisena, joten paikka ensi kauden Mestarien liigassa on viimeistä silausta vaille valmis. Torstaina keskittyminen on kuitenkin Eurooppa-liigassa.

Ole-Gunnar Solskjaerin miehistö on yhä suurin suosikki voittamaan koko turnauksen. Red Devils on edennyt väkevästi välieriin kaataen Real Sociedadin, AC Milanin ja Granadan.

AS Roma on yllättänyt isohkosti Euroopassa, sillä viime kierroksella kaatui loistavassa iskussa ollut Ajax. Serie A:ssa Paulo Fonsecan suojattien pelaaminen on sen sijaan ollut hyvin epätasaista. Joukkue majaileekin sarjassa vasta seitsemäntenä.

Seurat lähtevät torstain ensimmäiseen osaotteluun hyvin erilaisista lähtökohdista. Manchester United on voittanut viimeisestä kuudesta ottelustaan viisi. Voittoputki katkesi vasta viikonloppuna Leedsiä vastaan pelattuun 0-0-tasuriin. Roma on sen sijaan pelannut jo neljä ottelua voitoitta, ja viimeisestä kolmesta Serie A -ottelusta on kasassa vain yksi piste.

Kotijoukkueen loukkaantumistilannekin on loistava, sillä poissa ovat näillä näkymin vain Phil Jones ja Anthony Martial. Romallakaan ei ole montaa miestä lasaretissa, mutta Pedron ja Nicolo Zaniolon poissaolo sattuu isosti.

Man United on suuri suosikki torstain otteluun sekä Broidin mielessä että kertoimien valossa. Mutta ei Roma täysin vailla mahdollisuuksia ole. Vierasmaali tekisi höpöä toiseen osaotteluun.


Lisäjännitystä otteluun?


Unikrn jo testattu? Katso kaikki tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja