Jääkiekko

Tampa Bay jahtaa divisioonavoittoa Detroitin kustannuksella

30.4.2021. Tampa Bay Lightning ja Detroit Red Wings iskevät yhteen lauantaina ja sunnuntaina parhaaseen katseluaikaan. Otteluiden ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä – Tampa on yksi Stanley Cupin voittajasuosikeista ja Detroit odottaa jo kesälomia. Miten matseissa käy? Lue Broidin ennakko alta ja koukkaa huipputarjous peleihin!

Nappaa viidenkympin ilmaisveto ilman kierrätystä

Broidi ja Casumo tarjoavat lisäjännitystä viikonlopun NHL-otteluihin. Näin lunastat ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja:

  1. Siirry Casumolle ja avaa pelitili
  2. Lyö vähintään 25 euron veto NHL:ään minimikertoimella 1.6O
  3. Kävi vedossasi miten tahansa, saat palkinnoksi 5O euron ilmaisvedon!

Kahden kerroksen väkeä

NHL:n runkosarjaa on vain muutama kierros jäljellä, joten monissa divisioonissa kamppailu pudotuspelipaikoista käy todella kuumana.

Keskisessä divisioonassa asetelmat ovat varsin selvät. Carolina, Florida ja Tampa Bay ovat varmistaneet jo paikkansa pudotuspeleissä, kun taas lähinnä Nashville ja Dallas ratkaisevat viimeisen paikan.

Divisioonan voittotaistelu on sen sijaan täysin auki. Hallitseva mestari Tampa Bay tarvitsee loppusuoraltaan reilusti voittoja, jotta se voisi kyseisen paikan napata. Lightning-leirissä on siis taatusti motivaatio kunnossa, kun se kohtaa viikonloppuna kahdesti Detroitin.

Red Wingsin leirissä ei ole taaskaan jäänyt kaudesta juuri jälkipolville kerrottavaa, vaikka aivan samanlaista kyykkäystä ei nähty kuin viime vuonna. Se ei ole edes divisioonansa jumbosijalla, mitä voitaneen pitää jo pienoisena saavutuksena. 

Detroitilla ei ole enää mitään panoksia peleissä ja voitot ovatkin olleet viime aikoina tiukassa. Yleensä joukkue on poistunut kaukalosta häviäjänä. 

Pelkkää voittokulkua ei ole ollut Tampallakaan, vaikka se on usein pystynyt kääntämään tiukkoja pelejä edukseen. Maaleja on nähty reilusti molempiin suuntiin ja joukkueella on ollut yllättäviä haasteita oman puolustuspelin kanssa. 

Tampa ja Detroit ovat kohdanneet tällä kaudella kuudesti. Hallitseva mestari voitti kolme ensimmäistä kohtaamista, mutta kolmesta viimeisestä Detroit on onnistunut raapimaan voiton kahdesti. Viimeisen, lähes neljän viikon takaisen kohtaamisen, Red Wings voitti peräti lukemin 5-1. Näistä ei kuitenkaan kannata vetää liian isoja johtopäätöksiä.

Viikonlopun kohtaamisiin on vain yksi selkeä suosikki ja se on Tampa, vaikka sillä onkin hieman poissaoloja loukkaantumisten takia. Motivaatiotekijät kääntävät vaakaa huomattavasti Lightningin suuntaan, sillä se tarvitsee pisteitä divisioonan voittoa varten, kun taas Red Wings keskittyy pelailemaan runkosarjan loppuun. Pudotuspelit ovat jo kulman takana, joten Tampan on saatava onnistunut viimeinen puristus alle ennen kuin kauden kriittisimmät pelit alkavat.


Lisäjännitystä NHL-vetoihin? 


Casumo jo testattu? Löydät kaikki tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja