Jääkiekko

HIFK yrittää ryöstää kotiedun Turussa

1.5.2021. HIFK:n ja TPS:n välinen Liigan välieräsarja on edennyt ratkaisun hetkille. Sunnuntaina ja maanantaina pelataan ottelusarjan 3. ja 4. peli Turun Gatorade Centerissä. TPS tasoitti voitot 1-1:een perjantaina makealla vierasvoitolla: Tässä huolimatta helsinkiläiset ovat suosikkeja Turussa – lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous!

Nappaa viidenkympin ilmaisveto ilman kierrätystä

Broidi ja Casumo tarjoavat lisäjännitystä Liigan välieriin. Näin lunastat viidenkympin ilmaisvedon:

  1. Siirry Casumolle ja avaa pelitili
  2. Lyö vähintään 25 euron veto Liigaan (minimikerroin 1.6O)
  3. Kävi vedossasi miten tahansa, saat palkinnoksi 5O euron ilmaisvedon!

Lauantain lepopäivä sataa HIFK:n laariin

HIFK pääsi välieräsarjaan levänneenä, kun se kaatoi Kärpät suoraan otteluvoitoin 3-0. TPS sen sijaan väänsi Pelicansia vastaan täyden viiden ottelun sarjan.

Helsinkiläiset olivatkin torstain avauskohtaamisessa liikenteessä huomattavasti raikkaammalla jalalla. TPS meni pelissä johtoon, mutta HIFK nappasi lopulta hallitun voiton lukemin 4-1. Kotijoukkueen voiton takuumies oli tehot 2+1 iskenyt Sebastian Dyk.

Toinen kohtaaminen oli huomattavasti tasaisempi. HIFK oli jo karkaamassa voittoon ja avauserä oli helsinkiläisiltä vahva. Toisessa erässä TPS laittoi isompaa vaihdetta silmään ja iski pelin päätöserässä tasoihin. Ruslan Ishakov nousi lopulta turkulaisten sankariksi jatkoerässä. HIFK:lla oli hetkeä aikaisemmin mahdollisuus ratkaista, kun Juha Jääskä karkasi läpiajoon. Tämä oli hieno osoitus siitä, kuinka pienestä asiat ovat kiinni pudotuspeleissä.

Perjantain koitos oli HIFK:lle huomattavasti avausta vaikeampi. Samaa oli nähtävissä jo puolivälierissä Kärppiä vastaan, kun toisena iltana putkeen pelattu koitos oli joukkueelle sarjan tahmein. 

Tämä on luultavasti peruja runkosarjan lopulta, kun HIFK oli koronakaranteenin takia sivussa tositoimista. Pelituntuma ei ole paras mahdollinen, mikä korostuu varsinkin peräkkäisissä otteluissa. HIFK pääsee kolmanteen kohtaamiseen päivän levänneenä, mikä tekee joukkueelle erittäin hyvää.

Helsinkiläiset kaipaavat onnistumisia tähtipelaajiltaan. Energinen Miro Väänäsen johtama nelosvitja on kannatellut joukkuetta pudotuspeleissä, mutta tulosyksiköt ovat olleet toistaiseksi hieman pimennossa. Esimerkiksi Anton Lundellin viiden matsin saldona on tehot 1+0, kun taas Ville Leskinen on vielä täysin ilman tehopisteitä. 

TPS onnistui ryöstämään kotiedun ja sai tärkeästä vierasvoitosta varmasti lisää virtaa. Turkulaiset näyttivät toisessa kohtaamisessa parastaan ja HIFK oli ajoittain helisemässä vauhdikkaan joukkueen kanssa. TPS pääsee pelaamaan paineetta – sillä on vain voitettavaa.

Perjantain tappio oli HIFK:lle paha takaisku, mutta joukkue pääsee paremmin levänneenä sunnuntain koitokseen, mikä on helsinkiläisille erittäin iso asia. Marginaalit ovat todella pieniä, mutta helsinkiläisten astetta paremmat yksilöt sekä tiiviimpi joukkuepeli kääntävät vaakaa vielä hieman Helsingin suuntaan. TPS:ää ei kuitenkaan pidä missään nimessä aliarvioida.


Lisäjännitystä Liigaan? 


Casumo jo testattu? Katso kaikki huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja