Viihde

Blind Channel viisufinaaliin? Hyödynnä jättikerroin 3O.OO

17.5.2021. Oululainen Blind Channel edustaa Suomea tämän vuoden Euroviisuissa kappaleella Dark Side. Viisut pidetään Rotterdamissa. Yhtye esiintyy toisessa semifinaalissa torstaina 20.5. ja on erittäin todennäköisesti mukana myös lauantain finaalissa (kerroin vain 1.O4). Jos uskot suomalaisten finaalipaikkaan, hyödynnä jättikerroin alta!


PARHAAT TARJOUKSET

200 kierrätysvapaata
ilmaiskierrosta

Talleta vähintään 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta ilman kierrätysehtoja!


Rating: 5 out of 5.

100 ilmaiskierrosta
Ei kierrätysehtoja

Talleta vähintään 20 euroa, niin saat 100 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä!


Rating: 5 out of 5.

Nappaa 200 ilmaiskierrosta
Ei kierrätystä!

Talleta vähintään 20 euroa, niin saat 200 ilmaiskierrosta ja 5 euron bonuksen livekasinolle!


Rating: 5 out of 5.

Poimi 200 ilmaiskierrosta
ilman kierrätystä

Talleta vähintään 20 euroa, niin saat 200 ilmaiskierrosta ilman kierrätysehtoja!


Rating: 5 out of 5.

Tekeekö Blind Channel Lordit?

Euroviisut ovat varsinkin suomalaisille jokakeväinen piristysruiske. Kilpailu järjestetään tällä kertaa jo 65. kerran ja keväällä 2021 suunnataan kisaamaan Alankomaiden Rotterdamiin. Ensimmäinen semifinaali on tiistaina 18.5., toinen semifinaali torstaina 20.5. ja finaali lauantaina 22.5.

Hard Rock Hallelujah! Ei ole varmasti olemassa montaa suomalaista, joka ei muistaisi Lordin viisuvoittoa Ateenassa keväällä 2006. Euroviisuilla on Suomessa pitkä historia, sillä ensimmäinen edustaja lähetettiin kilpailuun jo vuonna 1961, jolloin Suomea edusti Laila Kinnunen kappaleella Valoa Ikkunassa. Eurovision on järjestetty kerran myös Suomessa, kun Lordin voiton jälkeen sirkus rantautui Helsingin Hartwall Areanlle vuonna 2007. Suomea kotikisoissa edusti Idols-voittaja Hanna Pakarinen.

Suomen edustaja Euroviisuihin 2021 on siis oululainen “violent pop” -yhtye Blind Channel, joka pesi Suomen karsinnoissa, Uuden musiikin kilpailussa, muun muassa Teflon Brothersin. Bändi rokkasi tiensä niin kansainvälisen raadin kuin suomalaistenkin äänestäjien sydämeen, joten nähtäväksi jää, tuleeko Blind Channel tekemään “Lordit” ja räjäyttämään Rotterdamin kongressikeskuksen tuleen toukokuussa. Broidi liputtaa viisufanina ainakin oululaisten Top 10 -sijoituksen puolesta!


Löydät kaikki Broidin tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja