Viihde

Big Brother Suomi 2022: Tässä asukkaiden Instagram-tilit!

Isoveli valvoo taas 24/7 marraskuun loppuun asti. Tällä kaudella kaikki on toisin, sillä juonittelu on enemmän kuin sallittua. Myös kauden 2022 BB-asukkaat on valittu tätä silmällä pitäen – tutustu mielenkiintoisiin asukkeihin alla olevien ig-tilien kautta!

Big Brother Suomi 2022 asukkaat

Miikka, 29, Turku

Turkulainen varastomies on osoittautunut varsin huumorintajuiseksi kaveriksi, vaikka harrastaakin salibandyä. Kuuluu BB-talon puhutuimpaan liittoon, Roomaan, ja bondailee eniten ilmaveivi-Reeon ja liittymämyyjä-Ruzbehin kanssa.

Nabaz, 38, Helsinki

Tammisaaressa varttunut ja sittemmin helsinkiläistynyt Nabaz, 38, vaikuttaa todella ystävälliseltä hepulta. Mutta onpahan hänetkin nähty jo useaan otteeseen juonittelemassa niin kutsutun aamujengin jäsenenä. Villi kortti, kaikki saumat mennä pitkälle tai pelata vahingossa itsensä ulos.

Kirsi, 25, Helsinki

Tämä stadilainen voimannostaja ei ole tullut taloon vain pitämään hauskaa. Kirsi onkin jo parin viikon jälkeen yksi talon marinoituneimmista pelaajista. Vaikuttaa välillä turhan laskelmoivalta, mikä saattaa ärsyttää kanssa-asukkeja ennemmin tahi myöhemmin.

Heidi, 21, Nousiainen

BB-talon kuopus on optimistinen energiapommi, joka hymyilee lähes aina. Kiltteys ja sinisilmäisyys voi kuitenkin tällaisella juonittelukaudella kostautua: Aleksi onnistui jo ylipuhumaan Heidin vaihtamaan häätöäänestykseen liittolaisensa Miikan.

Sofia, 27, Manchester

Sofia on tehnyt vaatealan maisteritutkinnon Englannissa ja työskentelee Manchesterissa yrittäjänä somevaikuttamisen ja seksityön parissa. Noussut Big Brother -talossa ja todennäköisesti myös ulkomaailmassa pidetyksi hahmoksi, joten voi pötkiä vielä pitkälle.


Reeo, 49, Helsinki

Reeo on todellinen monitoimimies, sillä kädessä pysyy sekä soppakauha että kitara. Lisäksi hän on kehittänyt salibandyn parissa legendaarisen ilmaveivin. Ainakin omien sanojensa mukaan. Broidin suosikki, mutta muuttuvatko voittohaaveet tuhkaksi Rooma-liiton mukana?

instagram.com/reduktio

Merve, 26, Helsinki

Helsingissä majaileva Merve on osoittautunut hyvin pidetyksi asukkaaksi. Aluksi näytti, ettei tämä bööna pärjää juonittelevien kämppäkavereidensa seassa, mutta on viime aikoina nostanut osakkeitaan isosti. Voipi mennä todella pitkälle.

Ruzbeh, 26, Turku

Rusu on heittämällä BB-talon eriskummallisin kaveri. Omaa omintakeisen huumorintajun, joka ei kaikkiin asukkaisiin uppoa. Selvästi joihinkin kuitenkin uppoaa, sillä on vahvassa liitossa ainakin Reeon ja Miikan kanssa. Potentiaalinen kasvutarina?

Laura, 35, Helsinki

Kirjanpitäjänä työskentelevä ”Läppämachine” oli ensimmäiset päivät se legendaarinen tapetti, joka ei juurikaan talossa mielenkiintoa herättänyt. Ensimmäisten bileiden pari siideriä (ylläri) toivat Laurasta uuden puolen esiin – saattaa tylsähkön alun jälkeen pötkiä vielä pitkällekin.

Mia, 26, Helsinki

Radiojuontajana ja lastensuojelun parissa työskentelevä Mia kuvailee itseään juntiksi bimboksi, mutta on osoittautunut varsin mukavaksi sellaiseksi. Mitä nyt välillä kiroilee vähän liikaa. Se sallittakoon, saatana.

Aleksi, 22, Huittinen

22-vuotias mammanpoika Aleksi saapui taloon yhdessä Mian kanssa. Vaikutti aluksi huolettomalta ja siksi potentiaaliselta pelinappulalta, mutta mitä vielä! Tästä kiiltokuvapojastahan voi kehkeytyä varsinainen kieroilija. Puhui Heidin pyörryksiin ja on osoittanut taitonsa sosiaalisissa tilanteissa. Pidetty hahmo.

Milena, 31, Nokia

Ex-gladiaattori ja kuntosaliyrittäjä Milena saapui taloon ennen ensimmäisiä bileitä. Vaikuttaa vahvalta persoonalta, joka saattaa olla luomassa uutta liittoa alakynnessä olevien asukkaiden kesken.

Mathias, 24, Helsinki

Virolainen terassivuoropäällikkö Mathias tuli juttuun BB-asukkaiden kanssa heti alusta lähtien. Bondasi hyvin varsinkin Jerryn kanssa, joka on jo valitettavasti seilannut takaisin Rotermannin Bruxx-ravintolan lounaspöytään. Voi silti pärjätä pitkälle.

Salla, 39, Järvenpää

Big Brother Suomi 2022 -kauden uusin asukas Salla saapui BB-kuplaan Jerryn lähdön jälkeisenä maanantaina. Ei vielä mitään tietoa henkilöstä, joten jääkäämme seuraamaan naisen edesottamuksia talossa.

Tuula, 59, Oulu

BB-kauden äitihahmo Tuula on päiväkodin johtaja, ja muistaa kertoa siitä kyllä. Tuli taloon ryminällä ja oli koko ajan äänessä. Positiivinen tyyppi, mutta saattaa käydä pidemmän päälle muiden asukkaiden hermoille. Arvostaa talossa oloa, ja muistaa kertoa siitä kyllä.

Talosta jo pudonneet asukkaat

Jerry, 26, Tallinna

Jerry, tuo Jyväskylän ja Tallinnan lahja suomalaiselle TV-viihteelle. Uhosi polttavansa Rooman, mutta tuli polttaneeksi omat näppinsä. Sääli, sillä Jerryllä olisi ollut paljon annettavaa sekä hauskanpidossa että taktikoinnissa. Häätöäänestysfarssin uhri.

Pirkka, 34, Turku

Pirkasta jäi parhaiten mieleen hänen uskomaton sisääntulonsa taloon – suu kävi siihen malliin, että vastaanottimienkin äärellä alkoivat hikikarpalot virrata. Valitettavasti turkulaisen aika talossa jäi hyvin lyhyeksi.

Daiyana, 24, Vantaa

Aika talossa jäi vain viikon mittaiseksi, mutta parhaiten mieleen jäivät tulikiven katkuiset väännöt Nabazin kanssa.

Marko, 34, Suolahti

Alasarjafutista vääntävä Marko oli BB-talon seinien sisällä vain kolme päivää, jonka jälkeen lensi kanssa-asukkien äänivyöryllä takaisin Keski-Suomeen. Harmittaa kaverin puolesta, sillä ei kerennyt näyttää itsestään juuri mitään.

Broidi

Kuvat: bigbrother.fi


Muita aiheeseen liittyviä juttuja