Jääkiekko

Liiga jatkuu keskiviikkona kuudella paikkakunnalla

19.9.2022. Liiga starttasi viime viikolla vauhdikkaasti. Jokaisella joukkueella on keskiviikkoon saavuttaessa pelattuna kaksi tai kolme ottelua. Tässä artikkelissa käydään läpi keskiviikon kierroksen asetelmat!


Nappaa 3O euron ilmaisveto

  1. Avaa pelitili Tebwinille
  2. Talleta 1O euroa talletuskoodilla SB30
  3. Lyö 1O euron veto Liigaan (minimikerroin 1.5O)
  4. Saat 3O euron ilmaisvedon!

Ilmaisvedon voitoilla on vain 1x kierrätys.


Jukurit – Lukko

Jukurit on Liigassa ensimmäisen viikon jälkeen ainoa joukkue ilman pisteitä. Mikkeliläisjoukkue koki avausviikolla kaksi tappiota HPK:lle ja KalPalle. Jukurien otteluissa on sattunut ja tapahtunut, sillä maalikeskiarvo näissä kahdessa ottelussa on seitsemän. Lukko avasi kautensa 5–2-tappiolla JYPille, mutta se otti kauden ensimmäisen voittonsa heti seuraavana päivänä TPS:ää vastaan tyylipuhtaasti 6-0. Voitossa joukkueen sankarina hääri kapteeni Anrei Hakulinen tehopistein 2+1. Viime kaudella joukkueiden väliset kohtaamiset menivät Jukureille voitoin 3-1.

JYP – TPS

JYPin ja TPS:n ensimmäinen viikko meni samalla kaavalla. Molemmat joukkueet kokivat vieraissa kaksi tappiota ja voittivat yhden ottelun kotonaan. JYP koki vierastappiot Sportille ja Ässille yhteismaalein 1-8, mutta voitti kotonaan Lukon maalein 5-2. TPS koki vieraissa tappiot Tapparalle ja Lukolle yhteismaalein 1-9, mutta voitti kotonaan Ässät maalein 7-2. Otteluparin tehokkain pelaaja on ollut TPS-puolustaja Valtteri Pulli tehopistein 0+3. Viime kaudella keskinäiset kohtaamiset menivät TPS:n nimiin voitoin 3-1.

Pelicans – SaiPa

Pelicans on aloittanut kautensa erittäin pirteästi yhdellä voitolla ja yhdellä tappiolla jatkoajan jälkeen. Lahtelaiset kokivat kauden ensimmäisessä vierasottelussa 3–2-jatkoaikatappion Kärpille. Kotiavauksessa Pelicans oli puolestaan KalPaa parempi maalein 3-2. Pelicans-hyökkääjä Joni Ikonen on tehnyt joukkueensa viidestä maalista kolme. SaiPa hakee keskiviikkona kauden ensimmäistä voittoaan. SaiPa koki viime viikolla kolme tappiota, joista kaksi tuli KooKoolle ja yksi KalPalle. Lappeenrantalaisten maaliero on kolmen ottelun jälkeen 4-10. Viime kaudella Pelicans voitti kaikki kuusi kohtaamistaan SaiPaa vastaan.

Sport – Kärpät

Sport aloitti kautensa kotivoitolla JYPistä, mutta sen jälkeen tuloksena on ollut kaksi peräkkäistä tappiota Ilvekselle ja HPK:lle yhteismaalein 2-6. Ruotsalaishyökkääjä Simon Hjalmarsson on tehnyt Sportin kolmeen otteluun tehopisteet 2+1. Kärpät on puolestaan aloittanut oman kautensa kahdella kotivoitolla Pelicansista ja Tapparasta yhteismaalein 6-2. Lauantain Tappara-voitossa Joel Blomqvist pelasi nollapelin 23 torjunnalla. Kärppien paras pistemies on ollut puolustaja Tommi Kivistö tehopistein 1+2. Kärpät voitti viime kaudella joukkueiden neljästä kohtaamisesta kolme.

Tappara – HPK

Tappara ja HPK ovat aloittaneet kautensa identtisesti kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla. Tappara voitti ensin kotonaan TPS:n ja HIFK:n yhteismaalein 8-3, mutta koki lauantaina tappion Kärpille maalein 3-0. Tapparan uusista hankinnoista hyvin kautensa ovat aloittaneet Niko Ojamäki (3+0), Valtteri Kemiläinen (0+3) ja Jori Lehterä (0+3). HPK puolestaan koki kauden avausottelussa 4–1-tappion HIFK:lle, jonka jälkeen se on ottanut kaksi voittoa Jukureista ja Sportista yhteismaalein 7-5. Michael Joly on aloittanut kautensa HPK:ssa vahvasti tehopistein 2+2. Viime kaudella Tappara voitti neljästä joukkueiden kohtaamisesta kolme.

Ässät – Ilves

Ässät otti kauden ensimmäisen voittonsa lauantaina JYPistä maalein 5-0. Kyseistä voittoa joukkueella edelsi kaksi peräkkäistä vierastappiota Ilvekselle ja TPS:lle yhteismaalein 2-10. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Ilves oli porilaisia parempi maalein 3-0. Kyseisessä ottelussa Eetu Tuulola kirjasi tehopisteet 1+1 ja Marek Langhamer pelasi nollapelin 20 torjunnalla. Ilves lähtee keskiviikon kierrokselle sarjan kärjestä. Ässiä vastaan otetun voiton jälkeen tupsukorvat ovat ottaneet kaksi voittoa lisää Sportista ja HIFK:sta yhteismaalein 6-2. Ilves johtaa täten sarjaa yhdeksällä pisteellä maalierolla 9-2. Ilveksen kokenut hyökkääjä Petri Kontiola on pistepörssin jaetulla kärkipaikalla tehopistein 2+3.

Broidi


Nappaa 3O euron ilmaisveto

  1. Avaa pelitili Tebwinille
  2. Talleta 1O euroa talletuskoodilla SB30
  3. Lyö 1O euron veto Liigaan (minimikerroin 1.5O)
  4. Saat 3O euron ilmaisvedon!

Ilmaisvedon voitoilla on vain 1x kierrätys.


Muita aiheeseen liittyviä juttuja