Jalkapallo

Man City suursuosikkina Mestarien liigan finaaliin

8.6.2023. Euroopan seurajoukkuekausi huipentuu lauantai-iltana, kun Manchester City ja Inter iskevät yhteen Istanbulin Atatürk-stadionilla. Kestääkö City suosikin paineet? Lue ennakko alta ja hyödynnä korotettu kerroin Cityn voitolle!

Euro Man Cityn voitolle tuo 2O euroa

  1. Avaa pelitili LynxBetille
  2. Talleta vähintään 1O euroa
  3. Lyö 1 euro Man Cityn voitolle normaalilla kertoimella
  4. Jos City voittaa, saat normaalin voiton lisäksi 20 euroa puhtaana käteen!

Ennakko: Manchester City – Inter

Lauantaina Istanbulissa pelattavasta Mestarien liigan finaalista tekee erityisen monta seikkaa:

1. Manchester City ja Inter eivät ole koskaan kohdanneet toisiaan virallisissa otteluissa. Ystävyysotteluita joukkueet ovat pelanneet tasan kaksi kappaletta.

2. Atatürk-stadionilla pelattiin vuonna 2005 kenties Mestarien liigan historian dramaattisin finaali, kun Liverpooli nousi 3-0-tappioasemasta voittoon AC Milanin kustannuksella.

3. Manchester City ei ole koskaan voittanut Mestarien liigaa. Seura pelasi finaalissa vuonna 2021, mutta Chelsea vei pidemmän korren tiukassa kamppailussa. Jos City voittaa vihdoin tänä vuonna, saavuttaa se samalla historiallisen triplan, sillä palkintokaapissa on jo tältä kaudelta Valioliigan ja FA Cupin voitto.

Näin joukkueiden päävalmentajat kommentoivat finaalia:

Pep Guardiola: ”Mestarien liigan finaaliin pääsy on jo sinänsä juhlimisen arvoinen saavutus. Loppuottelu italialaista joukkuetta vastaan ​​ei kuitenkaan koskaan ole kenenkään mieleen. Inter on erittäin laadukas joukkue.”

Simone Inzaghi: ”Pelaaminen finaalissa oli meille unelma, mutta me kaikki uskoimme, että se voisi toteutua. Olen erittäin ylpeä, sillä kukaan ei antanut meille mahdollisuuksia. Olemme ehdottomasti ansainneet paikkamme. Matka on ollut poikkeuksellisen hieno, ja etenkin välierävoitto paikallisvastustaja Milanista ​​oli erityisen tyydyttävä.”

Entä mitä vedonvälittäjät ajattelevat ottelusta? Jalkapallofaneille ei varmasti tule yllätyksenä, että Cityä pidetään suursuosikkina. Jos Inter voittaa varsinaisella peliajalla, on mahdollista ansaita rahat takaisin jopa seitsemänkertaisena.

Cityn jättisuosikin asemaa korostaa entisestään Erling Haalandin tehot: norjalaishärkä on tehnyt tällä kaudella jo 52 maalia, joista Valioliigassa tehdyt 36 kaappia toivat sarjan kaikkien aikojen maaliennätyksen miehen nimiin.

Manchester Cityn ennakoitu avauskokoonpano (3-2-4-1): Ederson; Walker, Dias, Akanji, Stones; Rodri, Silva, De Bruyne, Gündogan, Grealish; Haaland

Interin ennakoitu avauskokoonpano (3-5-2): Onana; Skriniar, Acerbi, Bastoni; Dumfries, Barella, Calhanoglu, Brozovic, Dimarco; Džeko, Martinez

Broidi


Euro Man Cityn voitolle tuo 2O euroa

  1. Avaa pelitili LynxBetille
  2. Talleta vähintään 1O euroa
  3. Lyö 1 euro Man Cityn voitolle normaalilla kertoimella
  4. Jos City voittaa, saat normaalin voiton lisäksi 20 euroa puhtaana käteen!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja