Jalkapallo

Huuhkajat isännöi Sloveniaa perjantaina

14.6.2023. Suomen EM-karsinnat jatkuvat perjantai-iltana olympiastadionilla, kun vastaan asettuu lohkon päävastustaja Slovenia. Huuhkajat lähtee otteluun suosikkina. Lue matsiennakko alta, veikkaa Suomen voittoa ja kääri mukavat voitot!

Nappaa 25 euron ilmaisveto ilman kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Veikkaa Suomen voittoa 25 eurolla
  3. Jos Suomi voittaa, saat 61 euroa + 25 euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!
  4. Jos Huuhkajat ei voita, saat silti 25 euron ilmaisvedon ilman kierrätystä

*Suomen kerroin 2.45 on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Suomi – Slovenia

Karsinnat kohti Saksan kesällä 2024 pelattavia EM-kisoja jatkuvat perjantaina. Suomi saa elintärkeässä ottelussa vastaansa Slovenian, joka on lohkon kärjessä kahden ottelun jälkeen täydellä pistepotilla.

Slovenia avasi karsinnat maaliskuussa vierasottelulla Kazakstanissa. Tähtimaalivahti Jan Oblakin kipparoima joukkue oli avausjakson jälkeen 1-0-tappiolla, mutta lopulta kotiinviemisinä oli makeat 3 pistettä David Brekalon ja Zan Vipotnikin maaleilla.

Toisessa maaliskuun ottelussaan Slovenia isännöi lohkon heittopussi San Marinoa. Ottelun ensimmäinen jakso oli maaliton, mutta pelin päättyessä tulostaululla komeilivat luvut 2-0 kotivoiton kunniaksi.

Suomen karsinnat alkoivat sen sijaan pahimmalla mahdollisella ottelulla, kun Markku Kanervan miehistö matkasi Tanskan vieraaksi Parkenille. Joukkue oli pitkään kiinni 1-1-tasapelissä Oliver Antmanin maalilla, mutta huippuvireinen Rasmus Hojlund osui lopussa kahdesti ja sinetöi hattutempullaan Tanskan 3-1-kotivoiton.

Tanskasta Huuhkajat liitelivät suoraan Pohjois-Irlantiin. Tappion jälkeen edessä oli mielettömän tärkeä ottelu Belfastin Windsor Parkilla. Huonokuntoisella nurmella ei hienouksia nähty, mutta Suomi onnistui kairaamaan upeat 3 pistettä 1-0-vierasvoitolla. Voittomaalin iski maajoukkueessa hienoon maalivireeseen äitynyt Benjamin Källman.

Suomen ja Slovenian edellisestä kohtaamisesta on kulunut lähes 10 vuotta. Joukkueet iskivät yhteen ystävyysottelussa elokuussa 2013. Tuolloin Suomi oli vahvempi luvuin 2-0 Niklas Moisanderin ja Kasper Hämäläisen maaleilla.

Perjantain ottelu on Suomen EM-kisahaaveiden kannalta elintärkeä. Kylmä tosiasia on se, että kisoihin halutessaan Huuhkajien tulisi voittaa vähintään neljä viidestä kotiottelussaan. Tasapeli pitäisi toiveet vielä joten kuten elossa, mutta tavoite on selvä: täydet kolme pistettä hurmioituneen olympistadionin kotiyleisön edessä. Oi Suomi on!

Broidi


Nappaa 25 euron ilmaisveto ilman kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Veikkaa Suomen voittoa 25 eurolla
  3. Jos Suomi voittaa, saat 61 euroa + 25 euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!
  4. Jos Huuhkajat ei voita, saat silti 25 euron ilmaisvedon ilman kierrätystä

*Suomen kerroin 2.45 on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Muita aiheeseen liittyviä juttuja