Viihde

Maailman kalleimmat kellot

Tässä viisi maailman kalleinta kelloa syyskuulta 2021. Huomaa, että luksuskellojen arvostukset ja hinnat voivat muuttua ajan myötä, joten on hyvä tarkistaa uusimmat tiedot luotettavista lähteistä ajantasaisen luettelon saamiseksi!

1. Graff Diamonds Hallucination

Graff Diamonds Hallucination on yksi maailman kalleimmista kelloista, ja siinä on upea valikoima värikiviä. Hinnaksi arvioitiin syyskuussa 2021 yli 55 miljoonaa dollaria.

2. Graff Diamonds The Fascination

Toinen uskomattoman kallis kello Graff Diamondsilta on The Fascination, jonka hinta huitelee noin 40 miljoonassa dollaria. Siinä on upea keskikivi, jonka voi irrottaa ja käyttää sormuksena.

3. Breguet Grande Complication Marie-Antoinette

Tämä kello tunnetaan historiallisesta merkityksestään ja monimutkaisesta käsityöstään. Sen arvo on yli 30 miljoonaa dollaria. Kello on nimetty kuuluisan ranskalaisen kuningattaren mukaan.

4. Patek Philippe Henry Graves Supercomplication

Tämä legendaarinen kello luotiin amerikkalaiselle pankkiirille Henry Graves, Jr.:lle. Se myytiin huutokaupassa yli 24 miljoonalla dollarilla vuonna 2014. Kellossa on 24 erilaista toimintoa, ja sitä pidetään yleisesti yhtenä historian monimutkaisimmista taskukelloista.

5. Paul Newmanin Rolex Daytona

Tämä kello sai suurta julkisuutta, koska se kuului legendaariselle näyttelijälle Paul Newmanille. Se myytiin huutokaupassa yli 17 miljoonalla dollarilla vuonna 2017, mikä teki siitä kaikkien aikojen kalleimman myydyn Rolex-kellon.

Muista, että nämä hinnat voivat vaihdella markkinoiden kysynnän ja harvinaisuuden vuoksi. Saadaksesi ajantasaista tietoa maailman kalleimmista kelloista, harkitse kellokerääjien verkkosivustojen, luksuskellojen julkaisujen tai huutokauppatalojen konsultointia.

Broidi


Muita aiheeseen liittyviä juttuja