Muu urheilu

Urheilun maukkain matsi ensi yönä – tässä parhaat mätöt!

11.2.2024. Kansas City Chiefs ja San Francisco 49ers iskevät yhteen Suomen aikaa maanantain vastaisena yönä. Kun Super Bowlia ratkotaan, on syytä olla hyvin valmistautunut.


Chiefs vai 49ers? Nappaa jättikerroin!

  1. Avaa pelitili ComeOnille
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Lyö 1 euron veto joko 49ersille tai Chiefsille
  4. Jos 49ers voittaa, saat 40 euroa
  5. Jos Chiefs voittaa, saat 46 euroa

Broidi syö jääkaapin tyhjäksi, kun Lombardi Trophystä pelataan. Nyrkkisääntö herkuille on se, että kaiken pitää olla helposti syötävää. Ikään kuin oltaisiin itsekin paikan päällä.

Nachot, hodarit ja nugetit laitetaan ensimmäisenä pöydälle tai mihin lie tarjoiluvadille. Hienosäätöön ei ole enää aikaa, mutta tietyt prinsiipit on nostettava esiin.

Hodarin väliin on laitettava chorizomakkaraa, koska kaikki muu tuntuu yksinkertaisesti väärältä. Jos et tiedä mistä puhun, niin hyppää suoraan viimeiseen kappaleeseen.

Nachojen kanssa tarvitaan hyvät soosit tietysti myös – jokainen makunsa mukaan. Korianteri sen sijaan jätetään suosiolla sinne mistä ikinä se ostetaankaan, sillä suomalaisten geenivirheen takia sitä ei alas saa (lisätiedot joskus, kun Broidi saa tutkimuksensa valmiiksi).

Jälkiruuaksi kelpaa esimerkiksi jäätelö. Paras setti on ostaa useampaa eri makua ja päälle vähän karamellisiirappia tai miksi sitä kutsutaankaan, josta lapset tykkäävät. Hemmetinmoinen mössö yhteen isoon kulhoon ja nam nam!

Kaikista tärkein juttu!

Jotta jenkkifutiksen katsominen on mielekästä, tarvitaan betsi. Paras betsi on sellainen, joka ei voi hävitä.

Onko sellaisia olemassa? Totta kai on. Tämän erikoistarjouksen ansiosta et voi hävitä, vaikka tietäisit yhtä paljon vedonlyönnistä kuin itänaapurin diktaattori ihmisoikeuksista.

Jos 49ers voittaa, saat kertoimen 40,00. Ja jos Chiefs voittaa, saat kertoimen 46,00.

Seuraa alapuolen ohjeita ja tiedät, mitä tehdä ennen illan peliä!

Chiefs vai 49ers? Nappaa jättikerroin!

  1. Avaa pelitili ComeOnille
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Lyö 1 euron veto joko 49ersille tai Chiefsille
  4. Jos 49ers voittaa, saat 40 euroa
  5. Jos Chiefs voittaa, saat 46 euroa

Broidi


Muita aiheeseen liittyviä juttuja