Viihde

Kun suomalainen mies täräytti peliautomaatista lähes 18 miljoonan euron voiton

Miltä tuntuu voittaa 17,8 miljoonaa euroa yhdellä pyöräytyksellä? 40-vuotias helsinkiläinen mies pääsi vuonna 2013 kokemaan tämän huuman!

Hurja voittosumma tuli nettipelikoneesta. Voittosumma oli tuohon aikaan maailmanennätyssumma, ja suomalaisen jackpot oli ainakin määrä päästä ihan Guinnessin ennätysten kirjaan asti. Jos kirjahyllystä löytyy vanha Guinnesin ennätysten kirja, voi faktan käydä vaikka heti itse tarkistamassa!

Joka tapauksessa tarkalleen miehen voittosumma oli 17 861 813 euroa.

Kyseinen jättiosuma oli myös Suomen kautta aikain suurin yksittäinen pelivoitto. Koska voitto tuli Euroopan talousalueen nettipeleistä, niin voittosumma on tietysti myös verovapaa ja voitot voi napata hetkessä suoraan omalle tilille.

Mistä pelistä voitto tuli?

Suomalaismiehen voitto tuli pelistä nimeltä Mega Fortune. Tarina ei kerro sitä, millä panoksella jättipotti eli jackpot laukesi. Todennäköisesti panos ei kuitenkaan ollut suuri, sillä jättipotteja on voitettu ihan jo neljänkymmenen sentin panostuksillakin.

Mega Fortune -pelissä on erikseen bonuspeli, joka vie pelaajan onnenpyörään. Tässä onnenpyörässä on kolme kehää. Jos pelaaja pääsee kehästä seuraavaan aina onnenpyörän keskelle, on tarjolla se kaikista suurin eli Mega Jackpot.

Suomeen on tullut aiemminkin miljoonien kokoisia jackpoteja juuri tästä pelistä.

Jos haluat nyt kokeilla riskittömästi jackpotin voittamista, niin lue alapuolen ohjeet tarkkaan!

Voita 2,8 miljoonan euron jackpot – riskittä!

  1. Avaa pelitili Kingmakerille
  2. Talleta 2O euroa
  3. Saat 4O euroa pelirahaa sekä 25 jackpot-ilmaiskierrosta
  4. Jackpot-ilmaiskierrokset ovat peliin Temple Tumble 2 Dream Drop, jossa jackpot on tällä hetkellä yli 2,8 miljoonaa!

👑 Kingmaker jo testattu? Katso Broidin muut huipputarjoukset täältä!

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja