Broidin spesiaalit

Rullat kuumaksi – pelaa hurjat 8OO ilmaiskierrosta!

Broidi käväisi kesälomareissullaan Barcelonassa, teki vähän bisnestäkin ja toi tuliaisiksi aivan mielettömän kattauksen teille lukijoille. Tsekkaa neljä erikoistarjousta alta ja nappaa hurjat 8OO ilmaiskierrosta heti käyttöön – tarjoukset saatavilla vain meiltä!

2OO ilmaiskierrosta peliin Hotel Yeti Way

 1. Avaa pelitili Ultralle
 2. Talleta 25 euroa ilman bonuskoodia
 3. Pääset pelaamaan heti 2OO ilmaiskierrosta!

2OO ilmaiskierrosta peliin Captain Xenos Earth Adventure

 1. Avaa pelitili Nitrolle
 2. Talleta 25 euroa ilman bonuskoodia
 3. Pääset pelaamaan heti 2OO ilmaiskierrosta!

2OO ilmaiskierrosta peliin Tale of Kyubiko

 1. Avaa pelitili Rapidille
 2. Talleta 25 euroa ilman bonuskoodia
 3. Pääset pelaamaan heti 2OO ilmaiskierrosta!

2OO ilmaiskierrosta peliin Muerto en Mictlan

 1. Avaa pelitili NeonVegasille
 2. Talleta 25 euroa ilman bonuskoodia
 3. Pääset pelaamaan heti 2OO ilmaiskierrosta!

🚨 Jos mikään tarjouksista ei miellyttänyt tai olet jo napannut kaikki, löydät lisää tarjouksia täältä!

Peliterveisin
Broidi

Top 5: Valioliigan historian parhaat maalintekijät

Valioliigassa on nähty vuosien saatossa valtava nippu maailman parhaita hyökkäyspään pelaajia. Futisniilot ympäri maailman muistavat Thierry Henryn dominanssin, Robbie Fowlerin kliinisyyden ja Frank Lampardin hurjat maalimäärät keskikentältä. Tältä listalta heitä ei kuitenkaan löydy – kurkkaa Valioliigan historian viisi kovinta maalintekijää alta!

1. Alan Shearer – 260 maalia

Alan Shearer on Valioliigan kaikkien aikojen paras maalintekijä. Hyökääjä voitti Valioliigan kaudella 1994-1995 Blackburn Roversin riveissä. Todelliseksi legendaksi hän nousi viimeistään Newcastle Unitedissa, jossa mies nakutti 148 maalia 303 ottelussa kausina 1996-2006.

2. Harry Kane – 213 maalia

Tottenhamin ykköstykki Harry Kane oli jo matkalla kaikkien aikojen maalintekijäksi, mutta kesän siirto Bayern Müncheniin vesitti tavoitteen. Ainakin toistaiseksi. Noh, Harry arvostanee enemmän joukkueen kanssa voitettuja pokaaleja kuin omia meriittejään. Spursissa pytyt olivat tunnetusti kiven alla…

3. Wayne Rooney – 208 maalia

Evertonin superjunnu Wayne Rooney edusti suurimman osan urastaan Manchester Unitedia. Mies paukutti punaisten paholaisten riveissä hurjat 183 maalia. Rooney tunnettiin hyvin monipuolisena pelaajana, joka pystyi pelaamaan sekä hyökkääjänä että keskikenttäpelaajana.

4. Andy Cole – 187 maalia

Andy Cole pelasi useissa Valioliigaseuroissa, mutta hänet muistetaan parhaiten ajoistaan Manchester Unitedissa. Sir Alex Fergusonin United pulitti miehestä brittien siirtoennätyssumman Newcastlelle kesällä 1995. Colen ura Manchesterissa huipentui kauteen 1998-1999, kun seura voitti historiallisen triplamestaruuden.

5. Sergio Aguero – 184 maalia

Sergio ”Kun” Aguero tykitti maaleja Manchester Cityn paidassa kymmenen kauden ajan vuosina 2011-2021. Argentiinalainen oli Cityn kulmakiviä sen noustessa futismaailman huipulle. Agueron ikimuistoisin City-maali nähtiin jo avauskaudella, kun hän ratkaisi lisäajan viime hetkillä joukkueelleen ensimmäisen Valioliigan mestaruuden 44 vuoteen.

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja