Muut artikkelit

Suuri Vappuarvonta: jaossa Playstation 5 -pelikonsoli!

26.4.2021. Vaikka kevät ottikin snadisti takapakkia, on Broidin tunnelmaa nostattava Vappuarvonta täällä! Koska rakastamme siman lisäksi myös pelaamista, on aika laittaa jakoon vuoden himoituin uutuus, Playstation 5. Lue osallistumisohjeet alta ja varmista paikkasi maanantaina 3.5. pidettävään pleikkariarvontaan!

Kilpailu on päättynyt 3.5.2021

Voittaja: Jarkko V.

Kiitos osallistuneille ja onnea Jarkko! Broidi on voittajaan yhteydessä henkilökohtaisesti.


  • Sähköpostisi

   Puhelinnumerosi


  • Avaa pelitili Casumolle
   (käytä samaa sähköpostia)
  • Lyö vähintään 25 euron veto haluamaasi otteluun (minimikerroin 1.6O)
  • Saat palkinnoksi viidenkympin ilmaisvedon ja olet mukana Playstation 5 -pelikonsolin arvonnassa maanantaina 3. toukokuuta!

  Jos olet jo testannut Casumon, voit osallistua kilpailuun täällä


  • Vappuarvonta suoritetaan maanantaina 3.5. kaikkien broidi.com-sivuston kautta kilpailuun osallistuneiden kesken.
  • Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.
  • Varmista, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein ennen lähetystä, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä.
  • Voittaja ilmoitetaan sekä Broidin FB-sivulla sähköpostitse kampanjaan osallistuneille viimeistään 5.5.
  • Playstation 5 -pelikonsoli lähetetään voittajalle 31.5. mennessä.

  Playstation 5 tarjoaa upeita pelikokemuksia

  PS5-pelikonsoli tarjoaa upeita pelielämyksiä. Nauti PlayStation 5:n huippunopeasta latauksesta sekä todella nopeasta SSD-asemasta. Mukaansatempaavan pelituntuman PS5-konsolissa tarjoilee sen kosketuspalaute, mukautuvat liipaisimet sekä 3D-äänet.

  PlayStation 5 tarjoilee myös visuaalista herkkua pelaajille. Tuetuissa PS5-peleissä voit nauttia entistä aidommista väreistä ja kuvanlaadusta, kun pelaat HDR-televisiollasi. Uusi säteenseurantaominaisuus puolestaan jäljittelee yksittäisiä valonsäteitä, näin luoden todenmukaisia varjoja ja heijastuksia ominaisuutta tukevissa PS5-peleissä.

  Ja mikä parasta, PS5-konsolilla voit pelata myös vanhoja PS4:n suosikkipelejäsi.

  DualSense

  DualSense on PlayStation 5 -järjestelmälle suunniteltu peliohjain, jossa on täysin uusi muotoilu ja uusia ominaisuuksia. DualSense-ohjaimessa on mm. tuntoaistia hyödyntävä haptinen palaute, joka välittää pelaajalle tarkemmin tietoa pelin tapahtumista. R2- ja L2-näppäimissä on säädettävä vastus, jonka avulla näppäimiin saadaan haluttu vastus ja pystytään simuloimaan esimerkiksi jousipyssyn tarjoamaa jännitettä.

  DualShock 4 -ohjaimesta tuttu Share-painike on muutettu Create-painikkeeksi ja tekee sisällön luomisesta entistä helpompaa. DualSensessä on lisäksi sisäänrakennettu mikrofoni, joka mahdollistaa kommunikoinnin muiden pelaajien kanssa ilman kuulokemikrofonia.


  Onnea Playstation 5 -skabaan, pelionnea vetoihin ja mukiinmenevää vappua!

  Broidi

  Muita aiheeseen liittyviä juttuja