Jalkapallo

Liverpool jahtaa elintärkeää voittoa Old Traffordilla

11.5.2021. Manchester United ja Liverpool kohtaavat poikkeuksellisesti torstaina, kun joukkueiden kohtaaminen siirtyi fanien protestin takia. Unitedilla on käynnissä melkoinen härkäviikko, joten pisteitä janoavalla Liverpoolilla on oiva sauma voittoon. Lue Broidin ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun!

Nappaa viidenkympin ilmaisveto ilman kierrätystä

Broidi ja Casumo tarjoavat lisäjännitystä Valioliigaan. Näin lunastat viidenkympin ilmaisvedon:

  1. Avaa pelitili Casumolle
  2. Lyö vähintään 25 euron veto Valioliigaan (minimikerroin 1.6O)
  3. Saat palkinnoksi 5O euron ilmaisvedon!

Liverpoolille kelpaa vain voitto

Manchester Unitedin ja Liverpoolin piti kohdata jo vajaa pari viikkoa sitten. Tuolloin peliä ei voitu pelata, kun Unitedin kannattajat kerääntyivät Old Traffordille protestoimaan seuran omistajia vastaan. Fanit valtasivat kentän, joten pelaaminen ei ollut mahdollista.

Uusi aika ottelulle löytyi kuitenkin pian, mutta peli tulee Unitedille haastavaan saumaan. Se pelasi tiistaina Leicesteriä vastaan, joten väliin jää vain yksi lepopäivä ennen torstaita. 

Punaiset paholaiset ovat sarjassa hyvissä asemissa. Mestaruus karkasi kaupungin siniselle puolelle, mutta paikka ensi kauden Mestarien liigasta on jo sinetöity. Otteluohjelmakin on varsin suotuisa: se pääsee pelaamaan neljästä viimeisestä pelistään kolme kotona. Ainoa matkapeli on päätöskierroksella Wolvesia vastaan.

Vaikka tilanne Valioliigassa on stabiili, niin Unitedilla löytyy panosta vielä kauden lopussakin. Se pelaa kuun lopussa Eurooppa-liigan finaalissa Villarrealia vastaan. 

Liverpoolin leirissä ei ole aivan samanlaiset tunnelmat. Kausi on ollut kokonaisuudessaan erittäin haastava eikä loppupuristuksesta ole luvassa helppoa.

Joukkue joutuu kamppailemaan tosissaan pääsystä Mestarien liigaan eikä paikka ole omissa käsissä. Se on kuitenkin edelleen mahdollinen, mutta vaatii joukkueelta käytännössä vain voittoja ja hieman apuja muilta.

United pääsee torstain koitokseen ilman paineita. Asema sarjassa on hyvä, joten kaikki pisteet ovat kotiinpäin. Otteluruuhkan takia kokoonpanossa tosin saatetaan nähdä kierrätystä.

Liverpoolille kelpaa ottelusta vain ja ainoastaan voitto. Joukkueella on jäljellä vain neljä peliä ja koitos Unitedia vastaan on isoin haaste. Tähän Jürgen Kloppin suojatit ovat kuitenkin varmasti valmiita. Valtava voitonnälkä kääntääkin vaakaa Liverpoolin suuntaan ja se lähtee matsiin selvähkönä ennakkosuosikkina.


Lisäjännitystä matsiin? 


Casumo jo testattu? Katso kaikki huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja