Jalkapallo

Kuuma Milanon derby huipentaa futisviikonlopun

6.11.2021. Sunnuntaina ennen maajoukkuetauolle siirtymistä pelataan kuuma Derby della Madonnina, kun hyvävireiset AC Milan ja Internazionale kohtaavat Milanon paikallisottelussa. Tappioitta Serie A:ssa pelannut AC Milan lähtee otteluun hienoisena ennakkosuosikkina, jos se ylipäätänsä tällaisessa derbyssä on mahdollista. Lue ennakko otteluun alta ja hyödynnä huipputarjous!

Nappaa viidenkympin ilmaisveto ilman kierrätystä

Broidi tarjoaa lisäjännitystä futisvetoihin. Näin lunastat tarjouksen:

  1. Avaa pelitili iBetille
  2. Talleta 25 euroa
  3. Saat 5O euron ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja!

Ilmaisvedot maksetaan pelitileille kolmen arkipäivän sisällä talletuksesta.


Ennakko: Milan – Inter

AC Milan on pelannut todella vahvan syksyn penkin alle mennyttä Mestarien liigaa lukuunottamatta. Milan kulkee Serie A:n kärjessä tappioitta yhdessä Napolin kanssa. Joukkue on voittanut yhdestätoista pelaamastaan ottelusta peräti kymmenen ja pelannut kertaalleen tasan Juventusta vastaan.

Milan on tehnyt tähän mennessä sarjassa toiseksi eniten maaleja (25) ja päästänyt toiseksi vähiten (10). Kotona Milan on voittanut kaikki viisi otteluaan maalierolla 12-3. Joukkueen hyökkäyspelaaminen on ollut aikaisempien kausien kanssa samalla tasolla, mutta isoin kehitys joukkueella on tähän kauteen tapahtunut puolustuksessa.

Maalinteko ei ole joukkueessa myöskään vain yhden pelaajan vastuulla, sillä Milanista löytyy neljä vähintään kolme maalia tehnyttä pelaajaa. Rafael Leaon (4 maalia), Oliver Giroudin (4), Brahim Diazin (3) ja Zlatan Ibrahimovicin (3) johdolla Milanin joukkueesta löytyy paljon variaatiota ja tehokkuutta hyökkäyspäähän.

Inter on Serie A:ssa kolmantena seitsemän pistettä Milania vähemmän keränneenä. Hallitseva sarjan mestari on aloittanut tämänkin kauden hyvin, mutta Milan ja Napoli ovat vain olleet täysin omalla tasollaan verrattuna kaikkiin muihin. Inter on hävinnyt tällä kaudella Serie A:ssa ainoastaan yhden ottelun Laziolle.

Eroa kärkeen on kuitenkin kertynyt tappion lisäksi kolmen tasapelin myötä. Inter on pysynyt viime kauden tapaan kovana maalintekokoneella, joka on tehnyt toistaiseksi sarjassa eniten maaleja (28). Puolustussuuntaan joukkue on päästänyt liikaa maaleja (12) verrattuna muihin kärkijoukkueisiin.

Romelu Lukakun tilalle joukkueen hyökkäykseen hankittu Edin Dzeko on pelannut todella hyvän alkukauden iskemällä seitsemän maalia joukkueelleen. Konkarihyökkääjää ovat tukeneet alkukaudesta argentiinalainen hyökkääjäkaksikko Lautaro Martinez ja Joaquin Correa, joilla on tehtynä alkukauteen yhteensä yhdeksän maalia. 

Odotusarvot tulevaan otteluun ovat todella suuret. Vastakkain ovat kaksi hyvin laadukasta kilpailijaa, jotka ovat iskeneet Serie A:ssa eniten maaleja alkukaudesta. Näistä derbyistä ei ikinä tunnetta puutu.


Lisäjännitystä futisvetoihin?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja