Jääkiekko

Ottawa haastaa Tampa Bayn lauantai-iltana

5.11.2021. Viikonloppuna saamme jälleen nauttia NHL:stä suomalaisille parhaaseen katseluaikaan. Lauantai-illan näytös tulee suorana Ottawasta, jossa kotijoukkue Senators haastaa hallitsevan mestarin Tampa Bay Lightningin. Pystyykö kotijoukkue yllätykseen? Lue ennakko alta ja lämää NHL-vedot sisään riskittömästi!

Veikkaa 25 eurolla ilman riskiä

Broidi tarjoaa lisäjännitystä NHL-jäille. Näin nappaat tarjouksen:

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta 25 euroa
  3. Lyö vetoa NHL:stä (minimikerroin 2.OO)
  4. Jos et onnistu tuplaamaan talletustasi, saat rahasi takaisin ilman kierrätysehtoja!

Ennakko: Ottawa Senators – Tampa Bay Lightning

Itäisessä konferenssissa Atlantin divisioonassa pelaavat Ottawa ja Tampa Bay kohtaavat tällä kaudella toisensa ensimmäisen kerran tulevana lauantaina. Edellisen kerran joukkueet ovat kohdanneet 5.1.2020 Ottawassa, jolloin Tampa Bay oli parempi lukemin 5-3.

Ilman suuria odotuksia kauteen lähtenyt Ottawa on yhdeksän pelatun ottelun jälkeen kerännyt tililleen seitsemän pistettä maalieron ollessa kuuden maalin verran pakkasella. Senators on onnistunut voittamaan tällä kaudella kolme ottelua, joista kaksi on tullut kotona Dallasia ja Torontoa vastaan.

Seitsemäntenä kahdeksan joukkueen divisioonassa oleva Ottawa on kerännyt viimeiseen viiteen otteluun ainoastaan kolme pistettä. Joukkue on kaiken kaikkiaan vielä pahasti uudelleenrakennusvaiheessa, joten sillä on isoja vajauksia sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Ottawan maalivahtiosasto ei vakuuta ja joukkue päästää liikaa maaleja verrattuna sen hyökkäyskapasiteettiin. Ottawan paras pistemies on alkukauteen ollut 23-vuotias Drake Batherson. Kanadalaishyökkääjä on tehnyt yhdeksään otteluun tehopisteet 5+5.

Hallitseva Stanley Cup -voittaja Tampa Bay aloitti kautensa hyvin hapuilevasti vain kahdella voitolla ensimmäisestä kuudesta ottelusta. Viimeisessä kolmessa ottelussa olemme kuitenkin saaneet nähdä tutumpaa Tampa Bayta, sillä joukkue marssii tulevan lauantain otteluun kolmen ottelun voittoputkessa maalierolla 13-4.

Tampa on kivunnut Atlantin divisioonassa heikon alun jälkeen toiselle sijalle, mutta huikaisevaa alkukautta pelaava Florida Panthers on karannut divisioonan kärjessä jo kuuden pisteen päähän. Tampa Bayn alkukauden ongelmista puolustuspäässä kertoo se, että joukkueen maaliero on viime aikojen tuloksista huolimatta edelleen yhden maalin verran pakkasella.

Tampa Bayn hyökkäysosasto on kesän myyntien jälkeen edelleen vahva, vaikka supertähti Nikita Kucherov onkin sivussa loukkaantumisen takia. Joukkueen paras pistemies on alkukauteen ollut 31-vuotias Steven Stamkos. Maalintekotaidoistaan tunnettu kanadalainen on tehnyt yhdeksään otteluun tehopisteet 5+7=12 ja on näillä lukemilla pistepörssissä sijalla kymmenen.


Lisäjännitystä NHL-peleihin?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja