Jääkiekko

All Stars-tauolta palataan ryminällä

8.2.2022. NHL on palannut tositoimiin lyhyen tauon jälkeen. Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä saamme nauttia jo peräti seitsemästä ottelusta. Tässä artikkelissa otetaan selvää siitä, millaisiin asetelmiin ennen taukoa jäätiin ja miten ne vaikuttavat yön otteluihin. Lue lisää alta ja hyödynnä huipputarjous!

Nappaa kaksi 2O euron ilmaisvetoa

  1. Avaa pelitili Fansbetille
  2. Talleta vähintään kaksikymppiä
  3. Lyö 2O euron yhdistelmäveto* NHL:ään
  4. Saat kaksi 2O euron ilmaisvetoa – ei kierrätystä!

*Vähintään kolme kohdetta minimikertoimella 1.4O/kohde.


NHL:n kierrosennakko ke 9.2.

Boston – Pittsburgh

Boston ja Pittsburgh majailevat tällä hetkellä Idän konferenssissa pudotuspelipaikoilla. Pittsburghilla oli ennen taukoa haastavampaa, sillä se hävisi neljä ottelua peräkkäin. Se selvisi kyllä näissä otteluissa kolmesti jatkoajalle, mutta vain hävitäkseen sen. Boston on puolestaan voittanut kolmesta edellisestä ottelustaan kaksi varsinaisella peliajalla. Keskinäinen kohtaaminen on näille joukkueille kauden ensimmäinen.

Montreal – New Jersey

Näille joukkueille voittaminen on ollut viime aikoina vieras käsite, sillä molemmat joukkueet mukaan laskettuna edellinen voitto on tullut New Jerseyn toimesta 23. tammikuuta. Montreal ja New Jersey saapuvat illan otteluun kuuden ottelun tappioputkessa, joten on mielenkiintoista nähdä, että kumpi saa vihdoin voiton kirjattua muutoin niin synkkiin tilastoihin. Joukkueet löytyvät kirjoitushetkellä sekä Atlantin että Metropolitan divisioonan viimeiseltä sijalta.

Ottawa – Carolina

Suomalaisvetoinen Carolina saapuu Ottawaan pelaamaan neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Carolina johtaa Metropolitan divisioonaa 42 ottelun jälkeen 64 pisteellä. Ottawa on onnistunut voittamaan edellisestä viidestä ottelustaan kaksi, mutta se on menettänyt mahdollisuutensa jo kevään pudotuspeleihin. Joukkueet kohtasivat toisensa hiljattain 28. tammikuuta, jolloin Carolina oli parempi voittomaalikilpailun jälkeen lukemin 2-3.

Washington – Columbus

Näiden joukkueiden vire on tuloksellisesti täysin identtinen. Molemmilla joukkueilla on alla tappio sekä kaksi voittoa viimeiseen viiteen otteluun. Ottelusta odotetaan totta kai kovien maalipyssyjen Alexander Ovechkinin ja Patrik Laineen välistä otatusta. Ovechkin jäi pois All Stars-tapahtumasta, mutta 29 maalin mies on toivottavasti joukkueensa mukana jo tulevassa ottelussa. Laine on iskenyt tällä kaudella 24 otteluun kymmenen maalia, joista neljä on syntynyt viimeiseen kahteen otteluun.

Winnipeg – Minnesota

Minnesota on viimeisen kymmenen ottelun otannassa ollut koko NHL:n paras joukkue. Joukkue on näissä kymmenessä ottelussa päässyt jokainen kerta pisteille ja voittoja on näistä irronnut peräti yhdeksän. Divisioonavihollisista Minnesota on korkeammalla sijalla kolme 16 pistettä Winnipegiä enemmän keränneenä. Winnipeg lähtee otteluun selvänä haastajana, sillä joukkue on voittanut vain yhden viimeisestä kahdeksasta ottelusta.

Edmonton – Vegas

Edmontonin ja Vegasin välinen kohtaaminen on varmasti kierroksen odotetuin. Edmonton voitti ennen taukoa kuudesta ottelustaan viisi ja Vegas neljä viimeisestä kuudestaan. Edmonton on varsinkin löytänyt tehoja hyökkäyspäässä, sillä viimeiseen kuuteen otteluun joukkue on iskenyt peräti 24 maalia. Divisioonavihollisista Vegas johtaa Tyynenmeren divisioonaa 46 ottelun jälkeen 57 pisteellä. Edmontoniin siirtynyt kohupelaaja Evander Kane on tehnyt Connor McDavidin vierellä kolmeen otteluun tehopisteet 2+1.

Vancouver – Arizona

Illan kierroksen viimeinen ottelu pelataan Vancouverin ja Arizonan kesken. Molemmilla joukkueilla on alla tappio ja Arizonalla tappioita viimeiseen kuuteen otteluun on peräti viisi. Joukkueen ainoa voitto oli kuitenkin sitäkin makeampi, sillä Arizona onnistui katkaisemaan ennen taukoa Coloradon 18 kotiottelun mittaisen voittoputken. Vancouver on voittanut viimeisestä seitsemästä ottelustaan vain kaksi, mutta se on yltänyt pisteille yhteensä viisi kertaa. Molemmat joukkueet ovat menettäneet mahdollisuutensa pudotuspeleihin tässä vaiheessa kautta.


Lisäjännitystä NHL-vetoihin?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja