Kryptovaluutat

Kiinnostaako sinua kryptosijoittaminen? Näin se käy helposti ja luotettavasti

Oletpa sitten aloitteleva tai kokenut sijoittaja, voit luoda suomalaiselle Coinmotionille kryptosalkun helposti ja nopeasti. Poimi omasi valikoitujen suuren potentiaalin kryptovaluuttojen joukosta. Voit valita salkkuusi joukon erilaisia vaihtoehtoja kuten muidenkin sijoitusten kanssa, tai esimerkiksi kuukausisäästää bitcoiniin.

Näin pääset alkuun

  1. Siirry Coinmotionille klikkaamalla alta
  2. Luo ilmainen tili alle 5 minuutissa
  3. Talleta rahaa nopeasti ilman viivettä
  4. Aloita sijoittaminen bitcoiniin ja muihin kryptoihin

Kuukausisäästäminen

Kuukausisäästö on helppo ja vaivaton tapa hajauttaa sijoituksia kryptovaluuttoihin ja nopeuttaa kryptovaluuttavarojesi kasvattamista. Voit valita toistuvan kuukausittaisen talletusmäärän, sekä hajauttaa sen haluamallasi tavalla tarjoamiimme kryptovaluuttoihin.

Säilö – Turvallinen säilytys

Palvelumme turvallisuus on yksi tärkeimmistä prioriteeteistämme. Koska kryptovaluuttasiirrot ovat nopeita ja peruuttamattomia, haluamme tarjota asiakkaillemme vielä yhden keinon lisää turvalliseen säilytykseen. Säilö-palvelu tuo lisäturvaa asiakkaille, jotka sitä kaipaavat eniten.

Nopeat siirrot

Suuri osa kryptovaluutta- sekä eurosiirroista on asiakkaillemme täysin ilmaisia. Tarjoamme laajan valikoiman maksutapoja, nopeat siirrot sekä kryptovaluuttojen turvallisen säilytyksen, ilmaiset siirrot Coinmotion-käyttäjien kesken sekä mahdollisuuden maksaa laskuja alustamme kautta.

Debit-kortti

Käytä rahojasi aina vapaasti miten haluat ja milloin haluat. Muunna kryptovaluuttasi ja käytä rahojasi Coinmotion Prepaid Debit -kortilla yli 29,4 miljoonassa paikassa ympäri maailmaa. Säästät aikaa pankkisiirroissa, joten rahasi ovat aina käytettävissäsi. Siirrä euroja Coinmotion-tililtäsi korttilompakkoon tien päällä — olet valmis hetkessä.

Luottotili

Coinmotion-luottotilin avulla hoidat raha-asioitasi entistä joustavammin Coinmotionissa. Mikäli olet tekemässä hankintoja, sinun ei enää välttämättä tarvitse myydä kryptovaluuttaomistuksiasi. Sen sijaan voit tallettaa kryptovaluuttojasi vakuudeksi Luottotilille ja avata vakuutta vastaan euromääräisen luottolimiitin.

Korkotili

Korkotilin avulla voit laittaa kryptovaluuttasi töihin ja ansaita kryptovarallisuudellesi korkoa. Korkotilin kautta lainaat varojasi markkinoille ja saat lainaamisesta hyvitystä. Tarjoamme korkotilipalvelun yhteistyössä Tesseractin kanssa.


Näin pääset alkuun

  1. Siirry Coinmotionille klikkaamalla alta
  2. Luo ilmainen tili alle 5 minuutissa
  3. Talleta rahaa nopeasti ilman viivettä
  4. Aloita sijoittaminen bitcoiniin ja muihin kryptoihin

Muita aiheeseen liittyviä juttuja