Jääkiekko

TPS ja Ilves kohtaavat lauantaina kuudennen kerran

16.4.2022. Ilves venytti perjantaina voitolla välieräsarjan Turun Palloseuraa vastaan kuudenteen otteluun. Turussa näiden joukkueiden väliset kohtaamiset ovat olleet TPS:n ylivoimaa. Kuinka käy lauantaina?

Kaksikymppiä Ilveksen voitolle tuo yli 18O euroa

  1. Avaa pelitili Neo.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Ilveksen voitolle (6O x 3.15*)
  4. Jos Ilves voittaa, sinä voitat 189 euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: TPS – Ilves

TPS:n ja Ilveksen välinen välieräsarja jatkuu lauantaina Turussa kuudennella osaottelulla. Tulevaan otteluun lähdetään tilanteesta, missä TPS johtaa sarjaa voitoin 3-2. Ottelusarjan voittaja kohtaa finaaleissa Tapparan.

Ilves aloitti välierät 3-2-voitolla kotikaukalossa. Avausottelun jälkeen TPS:n ykkösketju nousi esiin ja turkulaiset voittivat kolme seuraavaa kohtaamista selvästi yhteismaalein 12-2. Perjantaina sarja oli ensimmäistä kertaa katkolla Nokia Arenalla. Veitsi kurkulla pelannut Ilves voitti viidennen ottelun erinomaisella esityksellä maalein 3-0. Eilinen kamppailu oli ottelusarjan ensimmäinen, missä Ilves oli parempi joukkue tasakentällisin.

Neljään ensimmäiseen otteluun Ilves oli kyennyt tekemään vain yhden maalin tasakentällisin, kun taas eilen Ilves teki kaikki kolme maaliaan tasakentällisin. Ilveksen maaleista vastasivat viimeisimmässä kohtaamisessa Marko Anttila, Juuso Pulli sekä Matias Mäntykivi. Tupsukorvien maalilla Marek Langhamer pelasi mielettömän ottelun saalistaen nollapelin 26 torjunnalla.

Ottelusarja siirtyy lauantaiksi Turkuun, missä ollaan toistaiseksi pelattu kaksi ottelua. Turussa TPS on ollut suorastaan ylivoimainen, sillä turkulaiset ovat voittaneet näistä kohtaamisista molemmat yhteismaalein 9-0. TPS:n maalilla Andrei Karejev on pitänyt Ilveksen kotiyleisön edessä nollilla yhteensä kuusi erää 41 torjunnalla. TPS on tehnyt yhdeksästä maalistaan jokaisen tasakentällisin. Kaiken kaikkiaan TPS on voittanut pudotuspeleissä kuudesta kotiottelustaan peräti viisi. Kertaakaan joukkue ei ole hävinnyt varsinaisella peliajalla ja ainoa tappio tuli HIFK:lle puolivälierissä jatkoajan jälkeen maalein 4-3.

TPS:n ykkösketjusta jokainen on pudotuspelien pistepörssissä viiden parhaan joukossa. Markus Nurmi johtaa pistepörssiä tehopistein 4+12=16. Mikael Pyyhtiä on maalipörssin jaetulla kärkipaikalla ja pistepörssissä neljäntenä tehopistein 7+5=12. Kolmas lenkki Juuso Pärssinen on Pyyhtiän perässä viidentenä tehopistein 3+7=10. Ilveksen paras pistemies pudotuspeleissä on ollut ylivoimalla tuhojaan tekevä Henrik Haapala tehopistein 2+6=8.


Lisäjännitystä Liigaan?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja