Jääkiekko

Edmonton ja Vegas pelaavat isoista pisteistä lauantaina

15.4.2022. Suomalaisille NHL-faneille tarjoillaan lauantaina peräti viisi ottelua parhaaseen katseluaikaan. Näistä otteluista kirkkain helmi on Edmonton Oilersin ja Vegas Golden Knightsin välinen kamppailu elintärkeistä pisteistä. Lue ennakko alta ja nappaa huipputarjous Edmontonin kotivoitolle!

Kaksikymppiä Edmontonille tuo lähes 14O euroa

  1. Avaa pelitili Neo.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Edmontonin voitolle (6O x 2.32*)
  4. Jos Edmonton voittaa, sinä voitat 139,2O euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Edmonton – Vegas

Edmonton ja Vegas ovat molemmat läntisessä konferenssissa osa Tyynenmeren divisioonaa. Edmonton on pelannut viime aikoina pirteästi ja noussut sitä myöten divisioonassa toiseksi 90 pisteellä. Vegasin kausi on puolestaan ollut iso pettymys ja joukkue on tällä hetkellä 85 pisteellä pudotuspelien ulkopuolella sijalla neljä. Lännessä viimeisistä pudotuspelipaikoista käydään hurja taistelu ja Vegas on ennen viikonloppua kolmen pisteen päässä kevään tosipeleistä.

Edmonton Oilersin seitsemän ottelun mittainen pisteputki meni poikki keskiviikon vastaisena yönä Minnesotaa vastaan maalein 5-1. Hurjasta hyökkäysarsenaalistaan tunnettu Edmonton on tehnyt viimeiseen neljään otteluun vain seitsemän maalia. Edmontonin pelaaminen on heilahdellut hurjan paljon pitkin kautta  ja joukkue onkin yksi sarjan vaikeimmista ennakoida. Edmonton pääsee tulevaan kamppailuun kuitenkin kotikaukaloonsa, joka on viime aikoina tarkoittanut hyviä asioita. Edmonton on nimittäin kotona peräti kymmenen ottelun mittaisessa pisteputkessa, jonka aikana joukkue on ottanut peräti yhdeksän voittoa.

Connor McDavid johtaa NHL:n pistepörssiä 74 ottelun jälkeen tehopistein 42+66=108. Toinen huippuhyökkääjä Leon Draisaitl on maalipörssissä toisena ja pistepörssissä kolmantena tehopistein 51+51=102. Edmontonin suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvi palasi loukkaantumisen jälkeen kaukaloon maaliskuun lopussa ja hän pelaa joukkueen ykkösketjussa McDavidin rinnalla.

Lännessä Vegas Golden Knights on kuulunut debyytistään lähtien parhaisiin joukkueisiin. Tämä kausi on kuitenkin ollut joukkueelle poikkeuksellisen vaikea, sillä joukkue on 74 ottelun jälkeen vielä pudotuspelien ulkopuolella. Vegasia ovat kiusanneet tällä kaudella jatkuvat loukkaantumiset ja joukkue kikkailee tällä hetkellä jatkuvasti NHL:n palkkakaton kanssa. Vegas aloitti viikkonsa keskiviikon vastaisena yönä 5-4-tappiolla Vancouverille jatkoajan jälkeen. Vegas on vieraissa neljän ottelun mittaisessa pisteputkessa, jonka aikana joukkue on ottanut kolme voittoa.

Vegasissa ei pelaa tällä kaudella yhtään suomalaista. Joukkueen paras pistemies on tällä kaudella ollut Jonathan Marchessault tehopistein 28+32=60.


Lisäjännitystä NHL-jäille?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja